LIFE&STYLE : Cu cine te potrivesti la pat, in functie de zodie!

0

Tu stii cu cine te potrivesti din punct de vedere sexual, in functie de zodie? Afla cu cine esti compatibil in dormitor!
BERBEC + GEMENI = SEX IN FLACARI
Focul si aerul deschide poarta unor modalitati infinite de a face sex. Cei doi se pot simti extenuati atunci cand se intalnesc in dormitor, dar tare le mai place sa forteze limitele placerii!
TAURUL POATE FUMA TIGARA DE DUPA CU RACUL SAU SCORPIONUL
Desi Taurul si Scorpionul sunt opusi cam in toate, extremele se atrag cand vine vorba de incins asternuturile. Cat despre Rac, Taurul poate trai alaturi de acesta o poveste senzuala de dragoste.
GEAMANUL ESTE INCINS IN PAT DE LEI SI DE BERBECI
Geamanul este extrem de incantat de experientele sexuale cu Leii si Berbecii. Versatil din fire, acest semn zodiacal accepta rolurile pe care atat Leii cat si Berbecii le cer in pat.
RACUL SI TAURUL, PERECHE DE VIS. RACUL SI RACUL, PERECHEA PERFECTA
Racul este foarte compatibil cu un nativ nascut in aceeasi zodie cu el. Cu Taurul poate trai aventuri sexuale uluitoare, insa convietuirea de zi cu zi este usor imposibila.
LEUL IL PROVOACA PE BERBEC
Cele doua semne de foc adora sa inoveze cand vine vorba de sex. Daca nu e explozie de placere nu se merita niciun preludiu!
FECIOARA FACE SEX CA IN FILME CU CAPRICORNUL
Capricornul are o latura sensibila pe care o arata doar Fecioarei in dormitor. Acesta domoleste activitatea mentala a zodiei guvernate de Mercur. Sexul intre cei doi este unul garnisit cu multa pasiune si jocuri erotice.
BALANTA APRINDE CALCAILE SAGETATORULUI
Balanta poate fi foarte perversa, iar aceasta latura este scoasa la iveala in special de cicalitorul Sagetator.
SCORPIONUL SE INTELEGE BINE IN PAT CU TAURUL SI LEUL
Acest nativ aprinde lumanarile impreuna cu Taurul, dezvoltandu-si latura romantica, iar cu Leul da foc dormitorului, la propriu.
SAGETATORUL ATATA BALANTA, IAR EI II PLACE
S-ar putea spune ca este una dintre cele mai perfecte combinatii sexuale din zodiac. Sagetatorul cicaleste Balanta, iar acesteia ii place la nebunie jocul erotic in care este angrenata.
CAPRICORNUL II SURPRINDE PE LEI SI PE FECIOARE
Cu Leul se descatuseaza in pat, iar cu Fecioara se simte in al noualea cer, ca si cum ar fi facuti unul pentru celalalt.
VARSATORUL FACE SEX SALBATIC CU SCORPIONUL SI CU CAPRICORNUL
Varsatorul are intalniri sexuale geniale cu Scorpionul si Capricornul. Sexul nu garanteaza si o relatie trainica, insa satisface o serie de idei din mintea fiecaruia.
PESTELE, SEX SCURT CU FECIOARA; RELATIE LUNGA CU RACUL
Pestele poate avea o viata fericita impreuna cu Racul, iar cu Fecioara poate trai momente fierbinti, insa… de scurta durata!

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here