LIFE&STYLE – Cuplurile care fac sport împreună nu se despart !

Sportul apropie oamenii, iar asta se poate spune și în cazul cuplurilor care fac exerciții fizice împreună, fie că este vorba de jogging, sală, cycling, zumba etc.
“Relațiile și fitnessul merg mână în mână” este de părere Amy Baglan , Ceo și cofondator la MeetMindiful.com și Yoga Dates. “O relație romantică presupune efort exact așa cum tonifierea organismului presupune multă dedicație și timp”
Baglan a explicat că dacă investești pasiune și muncă în obiectivele de fitness așa cum investești și în relație există o mare șansă ca tu și partenerul să formați o legatura puternică.
Este foarte ușor să pierzi kilograme și să te tonifici atunci când faci asta cu altcineva. Motivația reciprocă este cheia acestei strategii.
Cuplurile sunt mai fericite – Când faci exerciții cu partenerul creezi sentimentul de experiență comună, astfel că partenerii se simt mult mai satisfacuți de relația lor și mult mai îndragostiți de parteneri.
Prioritizare – Acest lucru nu înseamna să îți dedici timp doar pentru a merge la sală, ci să prioritizezi lucrurile în ața fel încât să ai timp și de alte activitați de cuplu.
Motivație – Este greu să renunți la joggingul de la ora 8 dimineața când partenerul tău deja își face încalzirea în fața blocului.
Flacara pasiunii – Pentru cei care sunt într-o relație de foarte mult timp și simt că lucrurile s-au plafonat, exercițiile făcute împreună cu partenerul pot aduce acel plus de noutate și pot învia flacara pasiunii.