LIFE&STYLE : Poziţii sexuale în funcţie de zodie, compatibilitate și zone erogene


Femeia Berbec în pat

Perversă, dornică să atingă climaxul, axată pe plăcerea fizică. Nu are nevoie de artificii romantice ca să îi vină cheful de sex. Ea vrea să îi arăți mereu că o dorești. Dacă simte cea mai mică urmă de indiferență, preferă să plece. Îi plac scenariile kinky, în special să își pălmuiască, zgârie partenerul.
Bărbatul Berbec în pat
Puternic, dominant, te ia pe sus și ajungi în patul lui în doi timpi și trei mișcări. Nu e genul care te înșală, dar își ia repede tălpășița dacă nu-l intrigi mereu cu ceva nou. Vrea sex pe nepusă masă, nu-i place să planifice. Deși e genul dominant, nu vrea o parteneră care să i se ofere pe tavă. Îi place vânătoarea, așa că merită să intri cu el într-un joc de-a șoarecele și pisica.
Poziţii sexuale
Orice poziție care îi permite controlul asupra mișcărilor, deci deasupra e cel mai bine.
Zone erogene
Nu greșești cu Berbecul dacă îl tragi ușor de păr, îl ciupești de obraji, îl ții de bărbie…
Compatibilitate sexuală între zodii
Berbecul se potrivește cu zodiile Leu, Săgetător, Gemeni și Scorpion.

Femeia Taur în pat

Tandră, gentilă și dornică să trăiască din plin fiecare atingere. Nu-i place să se grăbească, vrea să se bucure de actul sexual toată noaptea. Îi place să-și răsfețe partenerul nu masaje erotice construind plăcerea pas cu pas.
Bărbatul Taur în pat
Tandru, loial și foarte rezistent, Taurul face dragoste cu partenera sa ore întregi, dorind să o satisfacă total. E genul care folosește gesturi romantice ca să obțină sex și are nevoie de această plăcere carnală foarte des.
Poziţii sexuale
Misionarului este poziția ideală, pentru că e confortabilă și permite contactul vizual.
Zone erogene
Sărută-i gâtul, respiră cald deasupra lui și dezmiardă-l cu atingeri fine.
Compatibilitate sexuală între zodii
Taurul se potrivește cu zodiile Fecioară, Capricorn, Rac și Scorpion.

Femeia Gemeni în pat

Jucăușă, inedită și obraznică la vorbă, îi place să vorbească despre sex la fel de mult precum să-l facă. Adoră partidele cu un preludiu inedit, ce se petrece undeva în public. În pat te poți aștepta la orice de la ea, de la catușe până la jocurile pe roluri.
Bărbatul Gemeni în pat
Ba romantic, ba pervers, el are două fețe, așa că te poate surprinde cu abordarea lui. Își dorește o parteneră deschisă, fără tabuuri, cu care să-și desfășoare scenariile perverse și cu care poate vorbi murdar. Îi place varietatea și spontaneitatea.
Poziţii sexuale
Poziția poate varia în funcție de context, Gemenilor le place să joace roluri variate, dar prefera lor rămâne poziția 69, pentru că le place să ofere și să primească plăcere în același timp.
Zone erogene
Mâinile sunt zone sensibile, masează-i-le sau du-le într-o zonă erogenă de-a ta…
Compatibilitate sexuală între zodii
Gemenii se potrivesc cu zodiile Pești, Vărsător, Berbec și Săgetător.

Femeia Rac în pat

Generoasă, tandră și îndrăzneață, dar abia după ce e sigură că o iubești. În timpul preludiului oferă-i multe gesturi de afecțiune, iar ea va lăsa reținerile și va da frâu liber pornirilor carnale. Adoră să-ți împlinească dorințele sexuale, dar are nevoie de multă atenție și afecțiune.
Bărbatul Rac în pat
Nu face diferență între dragoste și sex, pentru el cele două se împletesc perfect. Adoră să-și răsfețe partenera în fel și chip, îi place să primească indicații precise și laude, ca să știe că e pe drumul cel bun.
Poziţii sexuale
Preferă să stea întinși pe spate, dacă se poate…
Zone erogene
Pieptul, sânii sau pectoralii, trebuie dezmierdați cu atingeri și sărutări.
Compatibilitate sexuală între zodii
Racul se potrivește cu zodiile Taur, Balanță, Fecioară și Pești.

Femeia Leu în pat

Răsfățată, cu mult sex appeal, femeia Leu joacă bărbații pe degete. Adoră să fie în centrul atenției, așa că își va încânta partenerul cu striptease-uri erotice și desuuri foarte sexy. Este greu să-i reziști în pat.
Bărbatul Leu în pat
E un amant bun pentru că își dă osteneala, vrea să-i iasă totul perfect și să-și vadă partenera în extaz. Este totuși și un pic egocentrist, așa că îi piere cheful dacă nu-l răsfeți în așternuturi și nu-i lauzi prestația.
Poziţii sexuale
Orice poziție în care arată bine și se poate desfășura în voie. Îi place poziția misionarului cu picioarele partenerei pe umerii lui.
Zone erogene
Spatele este o zonă sensibilă. Fă-i un masaj senzual, iar când lucrurile se precipită zgârie-l pasional!
Compatibilitate sexuală între zodii
Leul se potrivește cu zodiile Berbec, Gemeni, Balanță și Săgetător

Femeia Fecioară în pat

Este cu două fețe, întâi va părea inocentă și inabordabilă, apoi te va seduce fără să-ți dai seama și-ți va arăta latura ei obraznică. Dar trebuie să treci mai întâi de toate probele ei, ca să simtă că meriți să ți se dăruiască cu totul.
Bărbatul Fecioară în pat
Când se simte în largul lui cu femeia de lângă el, bărbatul Fecioară lasă bunele maniere deoparte și-ți propune câteva lucruri indecente. Așteaptă-te la asta de la el. În plus, tinde să ofere indicații în pat, însă nu trebuie să te simți folosită, el crede ca are un comportament constructiv, scopul fiind satisfacția totală.
Poziţii sexuale
Orice poziție care le permite contactul vizual.
Zone erogene
Abdomenul este foarte sensibil. Adoră săruturile de-a lungul lui, cu direcția spre sud…
Compatibilitate sexuală între zodii
Fecioara se potrivește cu zodiile Taur, Rac, Capricorn și Balanță.

Femeia Balanţă în pat
Supusă, romantică și plină de fantezie. Are nevoie de un bărbat care să preia controlul, dar care să o trateze ca pe o prințesă și să-i îndeplinească cele mai ascunse dorințe. Vrea să facă sex într-un cadru special și să își răsfețe partenerul până la extaz.
Bărbatul Balanţă în pat
Tandru, romantic și dispus să facă orice pentru a-și vedea partenera satisfăcută. Are nevoie de o femeie care să preia inițiativa și să-i facă propuneri indecente, pentru că în spatele comportamentului romantic, sălășluiește un bărbat care adoră sexul riscant și tabu.
Poziţii sexuale
Doggie-style, o poziție perversă, în care posteriorul este la vedere.
Zone erogene
Posteriorul este zona cea mai sensibilă, adoră atingerile senzuale, ciupiturile și ce vă mai trece prin cap…
Compatibilitate sexuală între zodii
Balanța se potrivește cu zodiile Berbec, Rac, Leu și Vărsător

Femeia Scorpion în pat

Scorpionul este cel mai sexy semn zodiacal, așa că acești nativi fac din sex o artă. Femeile sunt deopotrivă tandre, senzuale, dar și sălbatice, fiind pregătite pentru cele mai kinky scenarii.
Bărbatul Scorpion în pat
Își răvășește partenera, făcând-o să tremure de plăcere. Adoră să o audă țipând în extaz și să o vadă cum se lasă cu totul pe mâna lui. Îi place să provoace nu doar plăcere ci și durere, iar când se lasă dus de val devine foarte sălbatic. Nu oricine îi poate face față.
Poziţii sexuale
Nu contează poziția, căci Scorpionul găsește plăcere în orice, preferințele i se schimbă în funcție de stare.
Zone erogene
În așternuturi este direct, așa că zona lui erogenă este cea intimă.
Compatibilitate sexuală între zodii
Scorpionul este compatibil cu zodiile Berbec, Taur, Capricorn și Pești

Femeia Săgetător în pat

Aventuroasă, deschisă la lucruri noi și schimbătoare. Îi place să încerce lucruri noi, așa că are nevoie de un partener curajos și plin de imaginație. Nu-i place să asocieze sentimentele cu sexul, așa că preferă să lase declarațiile de iubire post sex.
Bărbatul Săgetător în pat
Impulsiv, sportiv și indecent. Adoră să cucerească, iar mai apoi să experimenteze cu iubita plăcerile sexului. Dacă aceasta îl refuză el va căuta satisfacția în altă parte, fără regrete.
Poziţii sexuale
Adoră să încerce poziții noi așa că vrea să-l iei prin surprindere. Cu cât mai sălbatic, cu atât mai bine.
Zone erogene
Coapsele reprezintă cea mai sensibilă zonă, așa că răsfaț-o cu sărutări fierbinți.
Compatibilitate sexuală între zodii
Săgetătorul este compatibil cu zodiile Berbec, Gemeni, Leu și Vărsător

Femeia Capricorn în pat

Nu-i place să-și arate emoțiile, ea se descarcă făcând sex, așa că partidele cu ea pot fi foarte intense, dacă i-ai intrat la inimă. Atfel, te-ai putea simți folosit.
Bărbatul Capricorn în pat
Uneori vrea sex doar ca să atingă punctul culminant și să se ușureze. Este de părere că sexul e ceva fizic și nimic mai mult. Caută să se informeze și să găsească fel și fel de tehnici care să mărească plăcerea fizică și obișnuiește să-i spună direct partenerei ce anume își dorește.
Poziţii sexuale
Poziția linguriță, pentru că are un contact fizic maxim, iar el nu trebuie să depună prea mult efort. Îi place și pt ca are acces la clitorisul partenerei și îi poate provoca o adevărată plăcere.
Zone erogene
O zonă sensibilă o reprezintă genunchii. Un masaj riguros îi detensionează și îi fac să se gândească la sex.
Compatibilitate sexuală între zodii
Capricornul se potrivește cu zodiile Taur, Rac, Fecioară și Vărsător

Femeia Vărsător în pat

Practică, sinceră și inventivă, ea spune lucrurilor pe nume în pat și își dorește un partener la fel onest. În plus, adoră să aducă ceva nou în fiecare partidă și să experimenteze. Pentru ea sexul e și intelectual, nu doar fizic.
Bărbatul Vărsător în pat
Adoră jocurile erotice care-i antrenează mintea și-i încântă privirea. Îi place role-playing-ul, dar și să se uite la filme porno. Este cel mai dezinhibat și inedit semn zodiacal, așa că are nevoie de un partener deschis la minte.
Poziţii sexuale
Masturbarea reciprocă este pe placul Vărsătorului datorită efectului vizual, dar și datorită plăcerii care e obținută simplu și direct.
Zone erogene
Picioarele le sunt foarte sensibile, mai ales atunci când le desfaci ușor și i le săruți.
Compatibilitate sexuală între zodii
Vărsătorul se potrivește cu zodiile Gemeni, Balanță, Săgetător și Capricorn

Femeia Peşti în pat

Romantică, generoasă, ea vrea să primească în așternut nu doar plăcere fizică, ci și multă afecțiune. Te va răsplăti înzecit. Vrea să simtă că ai nevoie de ea și că o adori!
Bărbatul Peşti în pat
Îți va face toate poftele și îi place să fie ușor dominat. Preferă un cadru romantic și să simtă că face dragoste. Vrea ca partenera să-i dezmierde fiecare părticică a corpului și să-i declare iubirea în timpul actului.
Poziţii sexuale
Îi place să stea dedesubt, iar partenerul să triumfe deasupra.
Zone erogene
Talpa piciorului și degetele reprezintă cea mai sensibilă zonă, căreia îi merită să-i acorzi atenție.
Compatibilitate sexuală între zodii
Peștii se potrivesc cu zodiile Taur, Rac, Leu și Scorpion