LIFE&STYLE : Sfaturi care te ajută să faci sex mai des

Relațiile sunt ca orice alt proiect: dacă nu lucrezi la ele, nu au cum să crească. Comunicarea este importantă, dar sexul are locul lui în cuplu. Află cum poți ajunge în pat mai des, pentru a întări legătura cu partenerul.
Când ești într-o relație de lungă durată, riști să intri în rutină și să rămâi fără fluturașii pe care îi aveai altă dată. Cel mai bun mod de a împrospăta lucrurile este să îți condimentezi viața sexuală. Discută cu partenerul tău și încercați să faceți mereu ceva nou în dormitor.
Programează partidele de sex. Oricât de ciudat ar suna, munca și problemele vă fac să lăsați deoparte dragostea, gândindu-vă că veți recupera când se liniștesc apele. Nu crede că sexul trebuie să fie neapărat spontan. Când ai un program încărcat, nici nu îți dai seama că nu se mai întâmplă. Stabiliți ore pentru sex și nu vă abateți de la ele.
Cumpără o jucărie sexuală. Oamenii au o putere extraordinară de adaptare, dar se plictisesc repede de orice, spun specialiștii. Oricât de mult v-ați iubi, știința vă va prinde din urmă. Ieși din rutină și folosește în dormitor o jucărie sexuală. Poți, de asemenea, să schimbi locul în care faceți sex, ziua și hainele.
Fă-i viața mai ușoară partenerului tău. Când vine obosit de la muncă, așteaptă-l cu masa, iar când tu ai mult de muncă, învață-l să se implice în treburile casnice. Așa veți avea parte de armonie în cuplu și veți ajunge în pat mai des.