LIFE&STYLE : SFATURI SEXUALE PENTRU CUPLURI

În viaţa sexuală a oricărui cuplu există, clar, două faze majore: sexul pe care îl practici până să intri într-o relaţie stabilă şi sexul de care ai parte după ce te afli într-o relaţie. Şi nu e un secret, nu despre cea de-a doua categorie ne place să vorbim sau să ne lăudăm în momentele în care ne adunăm la un brunch cu prietenii (sau prietenele, în cazul femeilor). Însă, ce ar fi dacă am reuşi să schimbăm asta?! Iată câteva sfaturi care vă pot ajuta enorm să vă îmbunătăţiţi viaţa sexuală în cuplul pe care îl formaţi cu iubitul/iubita voastră.
Joacă rolul de… opusul personalităţii tale
E iubitul tău un personaj dominant, care conduce şi decide orice în relaţia voastră? Leagă-l de marginile sau de picioarele patului. E un tip timid, care te lasă pe tine să iei orice decizie? Înmânează-i o rolă de leucoplast şi invită-l să te înfăşoare sau să te lege cu banda adezivă. Multora le place ca în pat să joace un rol care nu i se potriveşte în viaţa reală.
Fă acel lucru pe care el te-a rugat dintotdeauna să-l faci
Mulţi bărbaţi sunt destul de… vocali în ce priveşte fanteziile lor sexuale. Sâcâiala lor este aproape similară cu cea a noastră când insistăm să nu-şi mai lase ciorapii aruncaţi prin casă sau să coboare colacul de la WC după ce au utilizat toaleta. Dar oare iubitul tău chiar vrea să-i faci pe plac?! Să încerci sexul anal, sau să te îmbraci precum o asistentă medicală sau o servitoare din Franţa medievală?! Ţinând cont că tu eşti singura femeie cu care el are voie să facă sex, poate merită o încercare!
Încercaţi ORICE poziţie pe care nu aţi mai încercat-o înainte
A face lucruri noi împreună e un lucru atractiv, provocator, mai ales că – hai să fim oneşti – probabil a trecut ceva timp de când fiecare dintre voi nu a mai făcut nimic nou în pat. Propune o poziţie nouă pentru tine sau lasă-l pe el să-ţi zică una pe care nu a mai încercat-o niciodată şi… treceţi la treabă! Ce s-ar putea întâmpla, în fond şi la urma urmei? În cel mai bun caz – să vă placă la nebunie. În cel mai rău caz, vă alegeţi cu o porţie sănătoasă de râs.
Lasă-ţi lenjeria intimă acasă înainte de a pleca la cină
OK, poate părea un pic ciudat, dar cu siguranţă va transforma banala cină cu bruschette şi salată, pe care o luaţi la restaurantul de lângă casă, în ceva mult mai distractiv. Fie atunci când pleci de acasă, fie când reveniţi, fie când staţi jos la restaurant, fă-l să înţeleagă că nu ai chiloţii pe tine. Dacă mai eşti şi îmbrăcată cu o fustă mulată şi cu nişte pantofi cu toc în picioare, cu siguranţă i-ai generat destule fantezii ca să nu se mai gândească la mâncare.
 
Fă sex chiar şi atunci când nu ai acelaşi chef ca partenerul
Să fim clari de la început! NICIODATĂ nu fă vreun lucru pe care nu-ţi doreşti să îl faci. Dar, nu uita că, orice relaţie este un cumul de compromisuri. Aşa că dacă mai mult îl respingi decât încerci să-l exciţi, să nu te mire dacă vei avea parte de tot mai rare partide de sex. O relaţie implică un „drum” lung, de durată, iar, dacă de-a lungul lui, îl neglijezi sau îl respingi de prea multe ori, s-ar putea ca el să înceteze la un moment dat să mai încerce sau ca aceste iniţiative ale lui să fie din ce în ce mai rare.
Tratează partenerul, din când în când, ca pe un obiect sexual
De ce fel de sex au parte oamenii când vine vorba de o aventură? De acel gen de sex cu hainele smulse şi lumina stinsă repede. Multă lume a uitat de acest gen de pasiune, care – ştim cu toţii – e greu de menţinut în condiţiile în care dormiţi împreună, deja de sute de ori. Aşa că poţi considera sfatul ăsta ca o investiţie în… monogamia ta şi a iubitului tău. Aşa că încearcă, spre exemplu, să-l tratezi ca pe nesimţitul-dar-atât-de-sexy-ul-sportiv cu care, pe timpul facultăţii, ţi-ai dorit să te culci măcar o singură dată. Ia-l, spune-i direct de vrei de la el, garantăm că o să-i placă.
 
Nu uita de sexul oral!
Fiecare femeie ştie că bărbaţii iubesc sexul oral, aşa cum fiecare bărbat ştie că, la un moment dat, într-o relaţie de durată, nu va mai avea parte de el. În mintea lui, tu vei continua să faci acest lucru pentru că vrei, aşa că încearcă să nu o faci de parcă ai face orice alt lucru în… gospodărie (chiar dacă tu, poate, deja simţi asta). P.S. Această regulă e valabilă şi în ce-l priveşte.
 
Nu te îmbrăca precum o… mamaie în fiecare seară când intri în pat
Pentru mulţi bărbaţi, momentul în care ţi-ai tras pe tine pantalonii de pijama este exact momentul în care romantismul şi pasiunea mor. Ştim că e dificil, mai ales că tu chiar îţi doreşti să te îmbraci cu pantalonii aceia confortabili, la fel de mult cum probabil şi el îşi doreşte să renunţe să mai facă „abdomene” la sală. Ia totuşi în considerare ca, măcar din când în când, să dormi doar în lenjerie sau, măcar, să renunţi la tricoul lăbărţat în care te simţi atât de comod. E foarte posibil să ai parte de lucruri minunate. Nu doar că el te va considera mult mai sexy în momentul în care te vei băga în aşternut, dar e foarte posibil ca şi libidoul tău să devină, brusc, foarte accentuat.