Life&Style – Studiu: un bărbat căsătorit este mai bun decât un celibatar

Femeile singure sunt mai atrase de bărbaţii căsătoriţi, deoarece oamenii au tendinţa să se inspire din alegerile celorlalţi atunci când decid dacă o persoană este atractivă sau nu, potrivit unui studiu citat de dailymail.co.uk .
Cele mai multe dintre femeile măritate se întreabă dacă cea mai bună prietenă a lor este atrasă de partenerul lor de viaţă. Potrivit oamenilor de ştiinţă, această întrebare este justificată. De ce? Pentru că studii recente au relevat faptul că, atunci când oamenii decid dacă o persoană este atrăgătoare sau neatrăgătoare, ei au tendinţa de a se inspira din alegerile, preferinţele şi opiniile celorlalţi.
În concluzie, un bărbat căsătorit este o partidă mai bună decât un bărbat celibatar. Oamenii de ştiinţă au studiat „situaţia” Angelinei Jolie: aceasta nu i-a putut rezista lui Brad Pitt, chiar dacă acesta avea o căsnicie fericită cu Jennifer Aniston.
Cercetătorii au remarcat faptul că femelele multor specii de păsări şi de peşti consideră că un mascul este mai atrăgător dacă l-au văzut în trecut în compania unei alte femele – fapt care se aplică şi în cadrul societăţii umane.
Într-un studiu recent, femeile singure, cărora le-au fost prezentate fotografiile unor bărbaţi, i-au ales în majoritatea cazurilor pe cei care aveau deja o relaţie. În schimb, femeile căsătorite s-au arătat a fi mult mai interesate de bărbaţii celibatari.
De cele mai multe ori, o femeie singură, atunci când iese în club, se asigură că are lângă ea o prietenă mai puţin atractivă. De ce? Pentru a părea ea mai frumoasă. Este logic!