LIFE&STYLE : TOP 3 CEI MAI DOTATI BARBATI DIN ZODIAC

Astrele joaca un rol important atat in viata de zi cu zi cat si in plan sexual. In continuare, va prezentam in ce zodii se afla cei mai dotati barbati.
Locul 3 – Sagetator
Barbatul Sagetator este, probabil, unul dintre cei mai fascinanti barbati ai zodiacului. Are talentul de a atrage femeile ca un magnet, cucerindu-le cu sarmul sau.
Este un romantic incurabil, iar o femeie nu va reusi niciodata sa detina controlul total asupra lui. Daca partenera lui va reusi sa ii accepte dorintele, el poate sa devina tandru si afectous.

Locul 2 – Leu

Barbatul leu este elegant si un adevarat domn in pat. Poate sa fie dominator, intrucat ii place sa preia controlul in orice ar face, inclusiv in partidele de amor.
Are o preferinta pentru partenere mai tinere si mai neexperimentate decat el, mai ales ca ii place sa joace rolul de profesor.
Locul 1 – Berbec
Agresiv, energic si impulsiv, barbatul Berbec este plin de fantezie cand vine vorba de sex. Emana o influenta erotica deosebita si este o personalitate dominanta care nu tine foarte mult cont de conventii sau de reguli. Este un semn de foc, deci se aprinde repede, atat in relatiile cu ceilalti cat si in dormitor.
Berbecul doreste sa fie seful, sa comande. Tot ceea ce cauta este senzatia oferita de competitie, de vanatoare si cu cat femeia ii cade in plasa mai greu, cu atat este mai interesat de ea. Pe plan erotic este in general departe de a fi gingas, si este puternic ranit daca se face cea mai mica aluzie la faptul ca nu este bun la pat.