Life&Style – Tratamente naturiste eficiente în creștearea apetitului sexual !

0

Dacă vrei să-ți cresti pofta de sex, încearcă aceste tratamente naturiste.

Se recomandă consumarea a unui cățel de usturoi pe zi, deoarece acesta conține alicina, seleniu, germaniu și săruri minerale, care favorizează oxigenarea și fluidizarea sângelui, deci, favorizează erecția.

Trufele și șparanghelul conțin androsteronul, un hormon care stimulează producerea testosteronului, conțin vitamina C, riboflavina și acidul folic, substanțe care ameliorează producerea globulelor roșii, a fierului și o oxigenare mai bună.
Nucșoara conține o amfetamina halucinogenă, iar în cantități mici dezvoltă o senzație de bine și o ușoară euforie. Avocado conține bromocriptina, care favorizează producerea de testosteron. Se amestecă 7 gr. nucșoara cu pulpa unei jumatați de avocado, se lasă la frigider 24 de ore, după care se consuma.
Ginsengul are efecte dinamizante, tonice si afrodisiace, cunoscute de peste 20 de secole. Se folosesc 12-50 de picături de tinctură într-un sfert de pahar de apă, la culcare, sau 10-35 picături de extract fluid în 1 pahar cu apă, luate cu 30 de minute înaintea meselor. Se pot folosi 1-3 capsule cu praf de radacină într-un sfert de pahar cu apă, după masa de pranz și seară.
Ovăzul ameliorează circulația sângelui în zona bazinului, decongestionează zona pelviana și genitală. Se face infuzie din 10 gr. pai de ovăz la 1 litru de apă, se beau 2-3 cești pe zi. Se poate face o fiertura din 20 gr. boabe de ovaz la 1 litru de apă, se bea îndulcit cu zahar brun.

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here