Life&Style:Ai grijă de dieta ta, femeie multi-tasking!

Super-femeia modernă, ce reuşeşte să facă totul, şi la serviciu, să aibă grijă şi copii, să întreţină şi casa, ajunge să-şi neglijeze sănătatea în cele din urmă, fiind prea ocupată să se mai concentreze şi asupra dietei sau unui regim de exerciţii fizice.

Un stil de viaţă ocupat duce de cele mai multe ori la un regim alimentar haotic, iar cercetările arată că femeile prea ocupate să se concentreze pe alimentaţia lor tind să cedeze şi să mănânce impulsiv şi să cumpere alimente spontan. Rezultatul? Colăcei de grăsime, moleşeală, diabet, hipertensiune şi obezitate.
Potrivit expertului în sănătate Swati Srivastava, femeia multi-tasking de astăzi are nevoie nu doar de o dietă echilibrată şi de exerciţii fizice, cât şi de suplimente de sănătate.
Femeia modernă de astăzi încearcă să menţină un echilibru între viaţa profesională şi cea personală. Astfel încât o dietă echilibrată şi exerciţiile fizice nu sunt suficiente, fiind necesare şi suplimente de sănătate pentru a te menţine în formă şi sănătoasă.
În general femeile nu iau problemele lor de sănătate foarte în serios. Dar efectele tind să apară mai târziu în viaţă, când corpul refuză să lucreze până la epuizare.
Femeile au nevoie de multe vitamine şi minerale pentru corpul lor, în special după vârsta de 35 de ani. Calciul cu vitamina D3, fierul şi multi-vitaminele sunt cele mai bune suplimente de sănătate. Nu doar oferă corpului vitaminele necesare, dar îşi menţin pielea şi părul frumoase.