Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV
Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV

  LIFE&STYLE:Bărbatul Fecioară – IUBEŞTE-L ŞI FĂ CE VREA

  PUBLICAT ÎN

  fecioara

  Bărbatul Fecioară e plin de calităţi admirabile. Una dintre ele este dorinţa de a ajuta. E generos dacă ai nevoie de susţinere, sfaturi sau ajutor material. Întotdeauna rezonabil, te va convinge să-i povesteşti despre dificultăţile tale, căci îi place foarte mult să-ţi pună la dispoziţie înţelepciunea propriei lui experienţe.
  Dă-i o problemă şi o va ataca la fel ca pe o partidă de şah pe care are toate şansele să o câştige, deoarece percepţiile lui detaşate sunt de obicei corecte. Radiază de inteligenţă şi logică.
  Rareori se pretinde altceva decât este şi întotdeauna îţi vorbeşte ca un egal. Pe de altă parte, autocontrolul şi răceala lui pot fi iritante sau chiar dureroase. Dacă ajunge în extremă, totul trebuie programat, chiar şi momentele când faceţi dragoste. Când începe să te deranjeze cu asemenea chestiuni, aminteşte-ţi că nu-i e uşor să fie el însuşi în lumea noastră.
  Emoţii, sentimente? Hm, poate alţii…
  Această zodie e sensibilă şi vulnerabilă, iar bărbaţii Fecioară se străduiesc deseori să fie duri, reci şi să ţină situaţiile sub stăpânire. Nu suportă ca spaţiul personal să le fie invadat fără invitaţie (şi e vorba atât de emoţii, cât şi de spaţiul în care locuiesc).
  Dacă vrei să trăieşti confortabil în mijlocul acestor limite clare, ai nevoie de simţul umorului şi de stabilirea propriilor limite. Nu înseamnă că te exclude din anumite compartimente ale vieţii lui. Pur şi simplu păstrează pentru el emoţiile personale.
  Dacă te-a rănit sau dacă nu ţi-a înţeles sentimentele, spune-i. În linişte. De obicei te va asculta, îşi va cere scuze şi va încerca să facă ceva în direcţia asta. Dacă ţipi şi plesneşti de nemulţumire, se retrage cu viteza  luminii. Dacă eşti temperamentală din fire, găseşte altă zodie, mai flexibilă şi mai puţin sensibilă.
  Un pic… inaccesibil
  Acest bărbat pur şi simplu nu ştie să se descurce cu exploziile de furie, scenele furtunoase şi potopul de lacrimi. Când se foieşte, îşi roade unghiile, împătureşte şervetul în pătrăţele mici, smulge frunzele de la salată una câte una, e vorba de gesturile mărunte care-i trădează nervozitatea. Tinde să-şi transforme în probleme de sănătate tensiunile, aşa că în perioadele grele pregăteşte-te să auzi de dureri de cap, probleme dermatologice, ticuri nervoase, dureri de stomac şi de încheieturi.
  Ca să-şi dezvăluie faţeta mistică, mai intuitivă şi imaginativă nativul are nevoie de încredere şi bună comunicare. Iar simţul umorului şi fina sa ironie ies la iveală doar dacă ştie că se află în compania cuiva cu adevărat atent la felul său de a fi. Totuşi până în punctul în care se hotărăşte să renunţe la carapacea pe care şi-a construit-o cu mintea, nu te aştepta la comuniune de suflet. A, nu pentru că n-ar putea! Ci pentru că vrea să se păstreze un pic… inaccesibil.
  Dacă l-ai ales ca să-ţi ofere siguranţă, ai făcut o mare greşeală. Deşi e practic şi realist, bărbatul Fecioară nu e interesat să joace pentru nimeni rolul de stâncă. E prea schimbător, fluid şi mercurian pentru asta.
  sursa:astrosecretewordpress.com

  SPONSORIZATE

  Leonardo Badea (BNR): Premise pentru creșterea investițiilor străine directe în Europa Centrală și de Est. Cazul României

  Pentru ca țările emergente din Europa Centrală și de Est să atingă un ritm...

  Călin Petru Marian: Susținem scăderea tarifelor la apă, canal și la colectarea deșeurilor!

  Din postura de Președinte al Consiliului Județean Hunedoara, Călin Petru Marian, candidatul PNL la...

  Călin Petru Marian: „Mintia are viitor! S-au făcut pași concreți importanți pentru realizarea investiției de peste un miliard de euro”

  Călin Petru Marian, candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Hunedoara, transmite...

  Călin Petru Marian: Un sfert de secol de administrație publică, în slujba cetățenilor!

  Călin Petru Marian este candidatul PNL pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean Hunedoara.Este...

  TE-AR PUTEA INTERESA

  SĂRBĂTOAREA RUSALIILOR: POGORÂREA SFÂNTULUI DUH ȘI TRADIȚII ROMÂNEȘTI 

  Credincioșii celebrează  Rusaliile, o sărbătoare importantă în calendarul ortodox, cunoscută și sub numele de...

  UPDATE: Accident grav în Petroșani: Un băiat de 15 ani a ajuns la spital cu piciorul zdrobit! VIDEO

  Ieri dimineață, în municipiul Petroșani, zona Brădet, a avut loc un accident grav în...

  PETROȘANI: ACCIDENT GRAV ÎN ZONA BRĂDET: UN BĂIAT DE 15 ANI A AJUNS LA SPITAL CU PICIORUL ZDROBIT! VIDEO

  În această dimineață, în zona Brădet, a avut loc un accident grav în urma...