Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV
Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV

  LIFE&STYLE:Cum să o convingi să faceţi sex mai des

  PUBLICAT ÎN

  Avem următoarea ecuaţie: un bărbat căsătorit care îşi doreşte să aibă relaţii sexuale mai dese şi o femeie pentru care amorul a devenit o problemă din cauza lipsei timpului şi a faptului că, în opinia sa, sunt multe alte situaţii încurcate care trebuie rezolvate. Şi cum o căsnicie nu poate fi fericită dacă lipsesc relaţiile sexuale este clar că lucrurile pot degenera pe măsură ce timpul trece. Finalul s-ar putea scrie în faţa judecătorului. Care este soluţia problemei?
  Poate cauza pentru care relaţiile voastre sexuale sunt la pământ ar putea fi legată de lipsa timpului sau de plictiseală. În acest ultim caz este nevoie de comunicare şi de o minte deschisă. Spre exemplu ai putea începe prin a-ţi întreba soţia dacă a visat vreodată să lege sau să fie legată de cineva, la ce se gândeşte atunci când se masturbează sau dacă şi-a dorit vreodată ceva din punct de vedere sexual dar n-a încercat încă.
  Acest tip de întrebări o pot deschide astfel încât să-ţi împărtăşească cele mai intime detalii legate de personalitatea sa sexuală. Iar aceasta este cea mai bună modalitate de a îmbunătăţi rata relaţiilor sexuale.
  Mai jos îţi împărtăşim câteva sfaturi de la specialişti în relaţii de cuplu, care să te ajute să-ţi îndeplineşti obiectivul.

  Relaţii sexuale #1: Povesteşte-i fanteziile tale
  Dacă ai sentimentul că soţia ta este receptivă atunci fă tu primul pas şi dezvăluie-i câteva dintre fanteziile tale secrete. Nu le spune pe toate dintr-o dată, vorbeşte de câte unul şi aşteaptă să-i vezi reacţia. Poate că vei avea noroc şi vă dezvălui la rândul său, câteva dintre visele sale erotice; dacă o face fii plin de entuziasm pentru ideile sale, astfel încât să capeţi ce-ţi doreşti. Şi încă ceva: vorbeşte-i despre ce ţi-ai dori să faci, nu începe să povesteşti despre ce făceai tu în trecut cu alte femei.
  Relaţii sexuale #2: Fă-o ca şi cum ar fi o noutate pentru amândoi
  Gândeşte-te la ceva ce n-aţi mai încercat niciodată şi sugerează-i să o faceţi împreună. Dacă ştie că niciunul dintre voi n-a mai facut-o aşa, soţia ta va lăsa inhibiţiile deoparte şi se va lasă cuprinsă de pasiune. Dacă, însă, va avea impresia că ea este novice, iar tu expertul atunci s-ar putea speria în loc să se bucure de experienţa nouă.
  Relaţii sexuale # 3: Apelaţi la un joc sexual
  Să spunem că acum amândoi sunteţi deschişi la lucruri nou de încercat în dormitor. Deci, de unde începeţi? După cum ştiţi deja, este mult mai uşor decât să introduci lucruri noi în viaţa voastră sexuală. Ei bine, un joc sexual este chiar lucrul care poate rezolva această problemă. Mergeţi la un sex shop şi vedeţi care dintre jocurile de acolo v-ar putea fi de folosi. Aţi putea vorbi chiar şi cu personalul de acolo pentru a vă da câteva idei. Sau folosiţi-vă imaginaţia şi creaţi propriul vostru joc sexual. Ideea este ca amândoi să fiţi deschişi şi să vreţi să încercaţi licruri noi. Dacă tot ce aţi încercat a dat greş puteţi apela la „Adevăr sau provocare”.
  Relaţii sexuale # 4: Urmăriţi împreună un film pentru adulţi sau citiţi poveşti erotice
  Pentru a intra în starea potrivită apelaţi la un film erotic sau citiţi proză erotică. Chiar dacă, de obicei, soţia ta nu se uită la filme pentru adulţi, dacă vreţi puţină picanterie în dormitor, o poţi convinge să urmăriţi unu-două filme. În ceea ce priveşte scrierile erotice acestea se găsesc pe internet dacă ştii unde să cauţi. Sau poate găsiţi ceva pe gustul vostru la o librărie.
   Relaţii sexuale # 5: Preia iniţiativa
  Tu trebuie să faci primul pas dacă vrei ca viaţa voastră sexuală să fie mai activă. Şi chiar dacă ai reuşit să-i stârneşti interesul soţiei tale, asta nu înseamnă că va şi acţiona. Tu trebuie să iei iniţiativa şi să pui lucrurile în mişcare.

  SPONSORIZATE

  CNAIR: RESTRICȚII DE CIRCULAȚIE ( >12 T) PE FONDUL CODULUI ROȘU DE CANICULĂ

  În contextul avertizării de cod roșu de caniculă emisă de Administrația Națională de Meteorologie...

  ITM HUNEDOARA: Măsuri de protecție în perioade cu temperaturi extreme ridicate

  (ORDONANȚA DE URGENȚĂ nr.99 din 29 iunie 2000)În sensul O.U.G nr.99/2000, prin temperaturi extreme...

  STS: Mii de apeluri la 112 în weekendul cu primul cod roșu extins de caniculă

  Pe perioada de valabilitate a primului cod roșu de caniculă extins pentru mai mult...

  Leonardo Badea (BNR): Premise pentru creșterea investițiilor străine directe în Europa Centrală și de Est. Cazul României

  Pentru ca țările emergente din Europa Centrală și de Est să atingă un ritm...

  TE-AR PUTEA INTERESA

  GUVERNUL ROMÂNIEI INTRODUCE MĂSURI STRICTE PRIVIND SIGURANȚA RUTIERĂ: PERMISUL DE CONDUCERE POATE FI REȚINUT PENTRU 72 DE ORE

  Începând de astăzi, șoferii români care refuză testarea pentru alcool sau substanțe psihoactive, ori...

  MEDIC STOMATOLOG, UCIS ÎN PROPRIUL CABINET

  Un medic stomatolog din Brăila a fost găsit mort în propriul cabinet, într-un incident...

  AUTOTURISM RĂSTURNAT PE AUTOSTRADA A1 ÎN ZONA PECICA

  Astăzi, pe autostrada A1, la kilometrul 568, în zona Pecica, un autoturism s-a răsturnat...