Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV
Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV

  LIFE&STYLE:Secretele FEMEII BALANŢĂ

  PUBLICAT ÎN


  E renumită pentru farmecul ei, silueta delicată şi aversiunea faţă de tot ce lasă de dorit din punct de vedere estetic. Are un instinct sigur pentru lucruri fine, maniere alese şi haine de bun gust. Poartă un parfum subtil, senzual (şi scump), iubeşte bijuteriile frumoase şi vrea să se înconjoare cu lux. Admiră frumuseţea în toate formele sale, în muzică, artă, arhitectură – şi oameni. Casa în care trăieşte are întotdeauna o notă aparte de eleganţă.

  Uită uşor cuceririle vechi
  Se vede pe sine ca şi cum ar fi reflectată pe un ecran unde poate să-şi privească mişcările şi să-şi aprecieze frumuseţea plină de graţie. Totuşi, nu este lipsită de o atitudine critică faţă de ea însăşi. Se aşteaptă ca propria imaginea să se ridice la standarde înalte şi va corecta ce e necesar. Nu-i de mirare că femeia Balanţă e considerată arhetipul farmecului.
  Nu-i poţi nega însă tendinţa de nestatornicie. Încearcă să fascineze orice bărbat atrăgător, dar trece rapid la o nouă cucerire. Poate uita cât ai zice peşte. În afara cazurilor excepţionale,  asemenea relaţii nu sunt profunde şi nu durează mult.
  Pentru că Venus este stăpâna zodiei sale, femeia Balanţă are talent în artele iubirii. Totuşi bărbatul fără condiţie fizică prea grozavă, cu burtă, braţe cam moi sau genunchii osoşi care se lovesc unul de altul, ar fi bine să stingă lumina când se dezbracă. Dacă nu, riscă să descopere că femeia Balanţă tocmai are o migrenă insuportabilă sau chiar fuge în baie şi se  încuie pe dinăuntru.
   
  Punctualitatea? Să mai aştepte…
  Această nativă e întotdeauna mai atrasă de un actor, cântăreţ, scriitor sau muzician decât de un om de afaceri. E convinsă că Dumnezeu a făcut oamenii de afaceri doar pentru că avea nevoie de cineva care să îndeplinească pe lumea asta treburile plictisitoare, lipsite de imaginaţie!
  De fapt, femeia Balanţă e cel mai adesea interesată de cei care o admiră făţiş. De aceea are nevoie de un iubit care să-i gâdile egoul, iar atenţia ei e îndreptată spre propria persoană, nu spre cea a bărbatului. Orice ocazie e o comoară, iar ea chiar bijuteria cea mai de preţ.
  Nu-i place să se grăbească.  Degeaba îi spui că ai rezervat masa la restaurant pentru şapte şi jumătate, la opt fără un sfert ea încă se rujează. Nu se lasă  impresionată şi pune  acel ultim accent de machiaj.
  Când lucrurile nu merg aşa cum vrea, poate deveni cârcotaşă. Se aşteaptă la perfecţiune şi  exagerează greşelile sau obstacolele care o împiedică. E bine să ştii – un bărbat care menţionează banii chiar şi în treacăt nu-i place. După părerea ei banii sunt făcuţi ca să fie cheltuiţi, nu ca să vorbim despre ei. Discuţiile de genul acesta o plictisesc pe femeia Balanţă. Banii o interesează doar pentru lucrurile frumoase pe care le cumpără: agrafe de păr cu smaralde, blănuri, parfumuri.
   
  Convinge-o, nu încerca să o obligi
  Îi place să citească istorioare plăcute, să vadă filme cu happy end, să-şi umple casa de flori, să asculte muzică liniştită. Din când în când este de o voioşie irezistibilă. Toanele ei euforice sunt alternate de căderi  când găseşte nod în papură oricărui lucru. În privinţa detaliilor e perfecţionistă. Cel mai mic semn de dezordine o face să se agite. Este genul de persoană care ar fi rearanjat scaunele de pe puntea când Titanicul începea deja să se scufunde.
  Nu încerca să-i dai ordine. N-o să le respecte. Dacă insişti totuşi o să-i descoperi încăpăţânarea ascunsă. Cu cât mai mare e presiunea, cu atât se arată mai încăpăţânată. Un cuvânt bun şi persuasiunea uşoară sunt singurele feluri de a-i  înfrânge puterea lui „nu”.
  Foarte feminină, e de asemenea inteligentă, cu o vorbire expresivă. Când zodia ei e afectată în sensul rău, poate să fie indecisă până în punctul în care stă pasivă ca o oarbă care aşteaptă un câine s-o conducă. Este o fascinatoare conştientă, cu multe feţe, încântătoare.

  SPONSORIZATE

  Leonardo Badea (BNR): Premise pentru creșterea investițiilor străine directe în Europa Centrală și de Est. Cazul României

  Pentru ca țările emergente din Europa Centrală și de Est să atingă un ritm...

  Senatoarea Lucica Dina Muntean și-a dat demisia din PNL!

  „După anunțul primarului Tiberiu Iacob Ridzi că va candida pentru un nou mandat din...

  Află cum te poți recupera după un infarct miocardic cu doar 20 de ședințe de oxigenoterapie în capsulă hiperbară!

  Ai rămas cu hipertensiune arterială, iar din aceasta cauză nu te poți liniști crezând...

  Cum să rezolvi problema veniturilor mici și să obții un certificat de competențe profesionale ca și Mecanic Auto în doar 3 zile?

  Lucrezi de ani buni în domeniul mecanicii auto dar veniturile tale sunt încă foarte...

  TE-AR PUTEA INTERESA

  IJJ Gorj: Turiști din Cehia ajutați de jandarmii montani din Rânca

  "Astăzi, în urmă cu puțin timp, jandarmii montani din Rânca au fost solicitați să...

  Guvernul a aprobat ordonanţa de urgenţă privind testele antidrog și restituirea permiselor auto

  Guvernul României a aprobat joi ordonanţa de urgenţă care impune obligaţia ca rezultatele testelor...

  Incident grav în Tulnici: Un minor a căzut de pe un pod de 10 metri

  "Astăzi, 11 iulie, în jurul orei 14:00, Dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean (I.P.J.) Vrancea...