LIFE&STYLE:Secretele FEMEII PEŞTI

pesti

Condusă de Neptun, planeta frumuseţii şi misterului, e nespus de feminină, senzuală şi receptivă. Puterea ei de a empatiza o face să înţeleagă problemele altora. Niciodată nu stă afară ca să privească înăuntru; pare să experimenteze cu adevărat ceea ce simte celălalt şi vibrează mai mult la adevărul interior decât la aparenţa exterioară. Nu încerca să o păcăleşti.

Trezeşte zeul din iubitul ei
Are o intuiţie paranormală. Din cauza sensibilităţii ei neobişnuite, e foarte atrasă de tot ceea ce este ocult şi poate deveni chiromant, clarvăzătoare, medium sau ghid spiritual. Unii astrologi cred că nativii Peşti sunt de fapt suflete care primesc viziuni despre viitor din lumea de unde au plecat.
Are şi ea defecte, desigur, dar la prima vedere este întruchiparea primei iubiri, a celei ideale, aşa cum şi-o reprezintă mulţi bărbaţi. Discretă, drăgălaşă şi delicată, îi atrage irezistibil. Şi este lesne de înţeles de ce.
Întotdeauna îşi pune iubitul în cea mai bună lumină şi  nu are nici cea mai mică dorinţă de a-l domina. Este foarte fericită să se sprijine de umărul lui de bărbat şi să-i dea de înţeles, privindu-l uimită cu ochii ei mari, cât este de puternic şi de înţelept. Ştie să-l asculte ca nimeni alta atunci când are o problemă şi îl consolează în vremuri de criză.
Feminitatea întruchipată
Această femeie e convinsă că iubitul, tatăl, fratele ei, de fapt, orice bărbat, poate cuceri lumea. Iar această încredere înduioşătoare îl impulsionează şi îl inspiră pe bărbat să creadă la fel. Căldura şi dulceaţa ei sufletească dăruiesc iubitului un refugiu calm, intimitate, linişte.
Iarna o vezi cu mănuşi pufoase, de angora. Primăvara poartă fuste lungi, vaporoase. Vara o admiri într-un bikini minuscul, iar toamna arată adorabil alături de cel ales, cu mâinile în buzunarele lui, ca să le încălzească. Este etern feminină, în toate anotimpurile.
Trăiri mistice copleşitoare

Alege să nu vadă defectele celor dragi. După ce schimbă doar câteva vorbe cu ea, bărbatul se relaxează complet. Neptuniana îi dă foarte clar de înţeles că nu-l va învinovăţi niciodată pentru problemele pe care le are sau pentru greşelile săvârşite accidental. Nu face niciodată presiuni asupra lui; propriul lui ritm este perfect pentru ea.
Aspiră să fuzioneze cu toate aspectele vieţii, să îmbrăţişeze cu tandreţe şi compasiune ceea ce o înconjoară.  Este conştientă de substratul subtil al interacţiunilor dintre oameni şi urmează cu uşurinţă curentul social favorabil. E plină de imaginaţie,  creativă, bună cunoscătoare a nuanţelor psihologice. Poate percepe nevoia celorlalţi de alinare şi îşi oferă sprijinul din toată inima. Îşi dedică forţa şi timpul pentru a ajuta, fără să caute vreo răsplată.
Puterea de a crede, devoţiunea în iubire şi bunătatea care respiră în fiecare gest vorbesc despre darurile spirituale cu care sunt înzestrate multe native. Când atinge punctual cel mai înalt al propriei sale fiinţe, femeia Peşti are trăiri mistice care iluminează nu doar viaţa ei, ci şi pe a celor îmbrăţişaţi de această inimă de aur.
sursa:astrosecretewordpress.com