Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV
Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV

  LIFE&STYLE:Secretele FEMEII PEŞTI

  PUBLICAT ÎN

  pesti

  Condusă de Neptun, planeta frumuseţii şi misterului, e nespus de feminină, senzuală şi receptivă. Puterea ei de a empatiza o face să înţeleagă problemele altora. Niciodată nu stă afară ca să privească înăuntru; pare să experimenteze cu adevărat ceea ce simte celălalt şi vibrează mai mult la adevărul interior decât la aparenţa exterioară. Nu încerca să o păcăleşti.

  Trezeşte zeul din iubitul ei
  Are o intuiţie paranormală. Din cauza sensibilităţii ei neobişnuite, e foarte atrasă de tot ceea ce este ocult şi poate deveni chiromant, clarvăzătoare, medium sau ghid spiritual. Unii astrologi cred că nativii Peşti sunt de fapt suflete care primesc viziuni despre viitor din lumea de unde au plecat.
  Are şi ea defecte, desigur, dar la prima vedere este întruchiparea primei iubiri, a celei ideale, aşa cum şi-o reprezintă mulţi bărbaţi. Discretă, drăgălaşă şi delicată, îi atrage irezistibil. Şi este lesne de înţeles de ce.
  Întotdeauna îşi pune iubitul în cea mai bună lumină şi  nu are nici cea mai mică dorinţă de a-l domina. Este foarte fericită să se sprijine de umărul lui de bărbat şi să-i dea de înţeles, privindu-l uimită cu ochii ei mari, cât este de puternic şi de înţelept. Ştie să-l asculte ca nimeni alta atunci când are o problemă şi îl consolează în vremuri de criză.
  Feminitatea întruchipată
  Această femeie e convinsă că iubitul, tatăl, fratele ei, de fapt, orice bărbat, poate cuceri lumea. Iar această încredere înduioşătoare îl impulsionează şi îl inspiră pe bărbat să creadă la fel. Căldura şi dulceaţa ei sufletească dăruiesc iubitului un refugiu calm, intimitate, linişte.
  Iarna o vezi cu mănuşi pufoase, de angora. Primăvara poartă fuste lungi, vaporoase. Vara o admiri într-un bikini minuscul, iar toamna arată adorabil alături de cel ales, cu mâinile în buzunarele lui, ca să le încălzească. Este etern feminină, în toate anotimpurile.
  Trăiri mistice copleşitoare

  Alege să nu vadă defectele celor dragi. După ce schimbă doar câteva vorbe cu ea, bărbatul se relaxează complet. Neptuniana îi dă foarte clar de înţeles că nu-l va învinovăţi niciodată pentru problemele pe care le are sau pentru greşelile săvârşite accidental. Nu face niciodată presiuni asupra lui; propriul lui ritm este perfect pentru ea.
  Aspiră să fuzioneze cu toate aspectele vieţii, să îmbrăţişeze cu tandreţe şi compasiune ceea ce o înconjoară.  Este conştientă de substratul subtil al interacţiunilor dintre oameni şi urmează cu uşurinţă curentul social favorabil. E plină de imaginaţie,  creativă, bună cunoscătoare a nuanţelor psihologice. Poate percepe nevoia celorlalţi de alinare şi îşi oferă sprijinul din toată inima. Îşi dedică forţa şi timpul pentru a ajuta, fără să caute vreo răsplată.
  Puterea de a crede, devoţiunea în iubire şi bunătatea care respiră în fiecare gest vorbesc despre darurile spirituale cu care sunt înzestrate multe native. Când atinge punctual cel mai înalt al propriei sale fiinţe, femeia Peşti are trăiri mistice care iluminează nu doar viaţa ei, ci şi pe a celor îmbrăţişaţi de această inimă de aur.
  sursa:astrosecretewordpress.com
   

  SPONSORIZATE

  CNAIR: RESTRICȚII DE CIRCULAȚIE ( >12 T) PE FONDUL CODULUI ROȘU DE CANICULĂ

  În contextul avertizării de cod roșu de caniculă emisă de Administrația Națională de Meteorologie...

  ITM HUNEDOARA: Măsuri de protecție în perioade cu temperaturi extreme ridicate

  (ORDONANȚA DE URGENȚĂ nr.99 din 29 iunie 2000)În sensul O.U.G nr.99/2000, prin temperaturi extreme...

  STS: Mii de apeluri la 112 în weekendul cu primul cod roșu extins de caniculă

  Pe perioada de valabilitate a primului cod roșu de caniculă extins pentru mai mult...

  Leonardo Badea (BNR): Premise pentru creșterea investițiilor străine directe în Europa Centrală și de Est. Cazul României

  Pentru ca țările emergente din Europa Centrală și de Est să atingă un ritm...

  TE-AR PUTEA INTERESA

  GUVERNUL ROMÂNIEI INTRODUCE MĂSURI STRICTE PRIVIND SIGURANȚA RUTIERĂ: PERMISUL DE CONDUCERE POATE FI REȚINUT PENTRU 72 DE ORE

  Începând de astăzi, șoferii români care refuză testarea pentru alcool sau substanțe psihoactive, ori...

  MEDIC STOMATOLOG, UCIS ÎN PROPRIUL CABINET

  Un medic stomatolog din Brăila a fost găsit mort în propriul cabinet, într-un incident...

  AUTOTURISM RĂSTURNAT PE AUTOSTRADA A1 ÎN ZONA PECICA

  Astăzi, pe autostrada A1, la kilometrul 568, în zona Pecica, un autoturism s-a răsturnat...