LIVE – PROTEST "Nu, revoluției fiscale"

93

93 COMENTARII

  1. Cativa lingai platiti si drogati au iesit iar in strada. Autorizat? Pacat ca cei de la REBU si-au facut treaba si e curat pe jos. Fac ei mizerie jegosii astia in frunte cu buburosul Ciolos si primul hot al tarii Johannis.

  2. Cativa lingai platiti si drogati au iesit iar in strada. Autorizat? Pacat ca cei de la REBU si-au facut treaba si e curat pe jos. Fac ei mizerie jegosii astia in frunte cu buburosul Ciolos si primul hot al tarii Johannis.

  3. Cativa lingai platiti si drogati au iesit iar in strada. Autorizat? Pacat ca cei de la REBU si-au facut treaba si e curat pe jos. Fac ei mizerie jegosii astia in frunte cu buburosul Ciolos si primul hot al tarii Johannis.

  4. Cativa lingai platiti si drogati au iesit iar in strada. Autorizat? Pacat ca cei de la REBU si-au facut treaba si e curat pe jos. Fac ei mizerie jegosii astia in frunte cu buburosul Ciolos si primul hot al tarii Johannis.

  5. Cativa lingai platiti si drogati au iesit iar in strada. Autorizat? Pacat ca cei de la REBU si-au facut treaba si e curat pe jos. Fac ei mizerie jegosii astia in frunte cu buburosul Ciolos si primul hot al tarii Johannis.

  6. Cativa lingai platiti si drogati au iesit iar in strada. Autorizat? Pacat ca cei de la REBU si-au facut treaba si e curat pe jos. Fac ei mizerie jegosii astia in frunte cu buburosul Ciolos si primul hot al tarii Johannis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here