Lovitură dură pentru Victor Ponta. Demisie în bloc a membrilor unei organizații Pro România

Membrii unei organizații județene a Pro România Brăila au demisionat în bloc. Anunțul a fost făcut de seputatul Emilia Meiroșu, printr-un comunicat de presă, în care se spune că membrii filialei județene au demisionat în bloc, în semn de revoltă față de „politica pumnului in gură” dusă de liderul formațiunii, Victor Ponta, poreclit ‘Dragnea 2’ de demisionari. Pro România Brăila a fost una dintre cele mai performante organizații județene a formațiunii la alegerile din acest an. Anunțul vine după demisia fostului premier Mihai Tudose din Pro România, acesta fiind originar din Brăila.
 
„În urma consultărilor cu membrii din Organizația Pro România Brăila, astăzi, 07.12.2019, am ales să ne luăm rămas bun de la politica pumnului in gură, dusă în ultima perioadă de Victor Ponta(Dragnea 2).
În urma atacurilor constante pe care președintele Pro România le-a avut atât la adresa celei mai puternice organizații din partid și la adresa liderilor, implicit la adresa electoratului brăilean, electorat de centru-stânga, ne prezentăm demisia.
De ce plecăm?
Partidul înseamnă oameni care au experiențe și competențe, idealuri și năzuințe. Organizația Brăila și-a dorit consultarea si opțiunile să fie luate în considerare.
Pornind acest proiect, ne-am gândit si am promovat ideile de modernizare a statului român și reprezentarea unei părți din electoratul României care nu se regăsea în politică.
Politica liderilor centrali ai Pro România a creat o ruptură între oamenii de la baza partidului și deciziile centrale.
Așadar, rămânem aceiași oameni care se delimitează cu demnitate de minciună și o echipă care va lucra pentru Brăila și România!”, se arată în comunicatul de presă al Pro România Brăila.