Lucrarile la Grădinița de la ”I.G. Duca”, aproape finalizate!

La finele lunii noiembrie 2017, Primăria Petroșani a atribuit către societatea BRT Trust SRL contractul care vizează finalizarea lucrãrilor la grãdinita IG Duca, asta după ce s-a s-a actualizat și deviziul general.
Acum implementarea proiectului este pe finalizare. Dar constructorii o iau de la capăt. Și asta pentru că trebuie făcute niște modificări substanțiale, pentru ca pompierii să poată acorda avizul de funcționare. Primăria nu are banii necesari efectuării modificărilor.
”Din punct de vedere fizic, grădinița va fi gata până la finele verii, dar din punct de vedere tehnic avem o problemă cu autorizarea din punctul de vedere al pompierilor. Au apărut între timp alte norme. Se pare că în acest caz va trebui să facem unele modificări înainte de a fi făcută recepția finală. Din punct de vedere al construcției,  95% e gata, dar problema mare e cea de care v-am spus. (…) Va trebui să schimbăm aproape jumătate din acoperiș și să punem acolo un alt material, ignifug – și așa mai departe. Plus niște circuite interioare ce trebuie făcute obligatoriu, asta însemnând tot felul de lucrări și de modificări. O să primim toate lucrurile care ar trebui modificate, ceea ce înseamnă cheltuieli suplimentare”, a declarat primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob – Ridzi.