Marica a alergat la cros în scop caritabil la Cluj!

Fostul golgheter al naționalei a fost invitat VIP la Sports Festival, cel mai mare festival sportiv din România. Marica a fost unul dintre speakerii de la Sports Talk, dar s-a implicat și activ la eveniment.

Deși mai pufos cu câteva kilograme decât în perioada când rupea porțile adversarilor, Marica a terminat cu brio crosul caritabil de 5 kilometri. La Race Your Champions, atleții profesioniști au alergat alături de oameni de toate vârstele și categoriile sociale pentru a strânge bani pentru copii cu probleme și pentru cercetarea în domeniul epilepsiei.  Printre vedetele care au mai trecut linia de finiș la Race Your Champions s-au aflat mai înotătorul Paul Georgescu (campionul mondial în ape înghețate) și echipa Invictus România. Un părinte a terminat cursa alături de bebelușul său în cărucior.

 Actualul patron de la Farul a fost asaltat de fani pentru poze și autografe pe Cluj Arena. Marica a glumit la final pe seama participării sale la eveniment. „Am avut un ritm încet și foarte încet. Colegii de cursă au fost surprinși de potența mea fizică din această perioadă. Greu, nu mai e ce a fost, dar îmi face plăcere să fac mișcare, să fiu în centrul oamenilor și să-i încurajez să facă sport. Sports Festival este o inițiativă frumoasă, îi felicit pe organizatori și Clujul în primul rând pentru acest eveniment. Uneori sunt invidios că în capitala României nu avem astfel de proiecte și o infrastructură atât de bună”

Fostul vârf al echipei naționale are încredere că puștii lui Rădoi pot obține un rezultat mare la EURO. „Sunt încrezător, acești puști sunt fantastici, au reușit să o dovedească prin calificarea la EURO, prin jocul lor  și prin faptul că sunt titulari incontestabili la echipele de club. Toate acestea îmi dau speranțe pentru un rezultat bun la turneul final”, a subliniat Ciprian Marica.