Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV
Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV

  Mascații IPJ Hunedoara- solicitați la destructurarea unei rețele care producea anabolizante

  PUBLICAT ÎN

  Polițiștii Serviciului Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Hunedoara au fost solicitați să participe la o serie de percheziții domiciliare, unde a fost descoperit și un laborator clandestin de produse anabolizante. Ancheta este efectuată de procurorii şi poliţiştii din Iaşi, a informat DIICOT.

  ”În cauză s-a reţinut că mai mulţi cetăţeni cu dublă cetăţenie română/moldovenească au constituit, în a doua jumătate a anului 2021, un grup infracţional organizat specializat în fabricarea de produse care conţin substanţe dopante cu grad de mare risc. Cu ocazia percheziţiilor domiciliare efectuate a fost descoperit primul laborator de produse anabolizante din România”, se menţionează în comunicatul DIICOT.

  Acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul BCCO din Iaşi, Bucureşti, Constanţa, Sibiu şi IPJ Hunedoara – Serviciul Acţiuni Speciale, precum şi al jandarmilor din cadrul IJJ Iaşi, Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei şi IJJ Constanţa. Un grup infracţional organizat, specializat în fabricarea şi comercializarea în spaţiul Uniunii Europene de substanţe anabolizante a fost destructurat după ce procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciu Teritorial Iaşi şi poliţişti judiciari din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iaşi au efectuat 15 de percheziţii domiciliare, în judeţele Iaşi, Bacău, Constanţa Sibiu şi municipiul Bucureşti.

  Simultan, pe teritoriul Republicii Moldova, procurorii din cadru Procuraturi pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale şi ofiţerii Departamentului Antifraudă şi Conformare al Serviciului Vamal au făcut 22 percheziţii domiciliare, în baza unui acord privind constituirea unei echipe comune de anchetă cu autorităţile judiciare moldovene încheiat cu sprijinul EUROJUST.

  SPONSORIZATE

  Leonardo Badea (BNR): Premise pentru creșterea investițiilor străine directe în Europa Centrală și de Est. Cazul României

  Pentru ca țările emergente din Europa Centrală și de Est să atingă un ritm...

  Senatoarea Lucica Dina Muntean și-a dat demisia din PNL!

  „După anunțul primarului Tiberiu Iacob Ridzi că va candida pentru un nou mandat din...

  Află cum te poți recupera după un infarct miocardic cu doar 20 de ședințe de oxigenoterapie în capsulă hiperbară!

  Ai rămas cu hipertensiune arterială, iar din aceasta cauză nu te poți liniști crezând...

  Cum să rezolvi problema veniturilor mici și să obții un certificat de competențe profesionale ca și Mecanic Auto în doar 3 zile?

  Lucrezi de ani buni în domeniul mecanicii auto dar veniturile tale sunt încă foarte...

  TE-AR PUTEA INTERESA

  Donald Trump, Împușcat la un Miting Electoral în Pennsylvania: Două Persoane Decedate!

  Fostul președinte al Statelor Unite, Donald Trump, a fost împușcat în timpul unui miting...

  Pisică salvată de pompieri după ce a căzut într-un canal în Petroșani

  O pisică a fost salvată ieri de către pompierii Detașamentului Petroșani, după ce a...

  IMPLICAT ÎNTR-UN ACCIDENT RUTIER MORTAL, ARESTAT PREVENTIV 

  În dimineața zilei de 12 iulie a.c., Inspectoratul de Poliție Județean Dolj a fost...