MAȘINĂ A POȘTEI ROMÂNE, JEFUITĂ ÎN ZIUA MARE! – VIDEO EXCLUSIV!

Municipiul Petroșani a devenit raiul tâlharilor și al hoțiilor.

O mașină a Poștei Române a fost jefuită ziua în amiaza mare, mai exact în ziua de luni 15.02.2021, in jurul orei 15. Jaful a avut loc în Petroșani, la Oficiul Poștal 3, dîn cartierul Aeroport. Doi tineri au pândit o mașină a poștei și profitând de neatenția șoferului, care se pare că a lăsat mașina deschisă, intr-o fracțiune de secundă au furat geanta poștașului și s-au făcut nevăzuți.
Curios este că poștașul a ieșit din poștă și văzut ușa din partea dreaptă deschisă , a inchis-o și impreună cu un coleg au încarcat niste saci, probabil cu corespondență. După aceea au plecat cu mașina din zonă fără să verifice dacă totul este in regulă.

Aceiași hoți ar mai fi dat o lovitură și în apropierea stației OMV din cartierul Aeroport. De aici au furat dintr-un autoturism un ghiozdan și o poșetă în care se aflau bani și bijuteri.
Vă prezentăm în exclusivitate imagini cu jaful de la Poștă și cu cei doi tâlhari.

VIDEO-EXCLUSIV

 

Actele, geanta poștașului dar și geanta femeii jefuite la OMV, au fost găsite pe str. Aviatoriilor, din cartierul Aeroport. Lipseau banii și bijuteriile femeii, iar de la poștaș nu se știe încă ce lipsește, deoarece polițiștii dar și cei de la poștă nu au comunicat.


Reprezentanții IPJ-Hunedoara confirmă că este o ancheta în desfășurare. Păgubiții se pare ca au aflat cine sunt hoții și așteaptă ca poliția să-și facă datoria. Reamintim că Poliția Petroșani are mai multe dosare peste care s-a așternut praful-vezi celebrul jaf de la Jiul Shopping Center. Nici până astăzi hoțul alpinist n-a fost prins.

Vom reveni!

 


Vom reveni!

Citește și:

Incompetență, rea voință, delăsare sau interese? Atacurile de tip mafiot la integritatea jurnaliștilor din Valea Jiului, nerezolvate de polițiștii și procurori