Mașina fostului ginere al lui Nicolae Guță furată și avariată în Petroșani

În data de 18.10.2019, în jurul orei 00:30, Poliţia Municipiului Petroşani a fost sesizată cu privire la faptul că, pe bulevardul 1 Decembrie 1918, a avut loc un eveniment rutier (fără victime).
La fața locului s-a deplasat în cel mai scurt timp un echipaj rutier, care a stabilit că un bărbat în vârstă de 30 de ani, din municipiul Petroșani, în timp ce conducea autoturismul implicat în evenimentul rutier, a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă, a lovit un gard metalic și s-a oprit pe linia ferată, avariind autoturismul.
Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,84 mg/l, alcool pur în aerul expirat.
Cu puțin timp înainte de producerea evenimentului rutier la sediul Poliției Municipiului Petroșani s-a prezentat un tânăr de 21 de ani, din Petroșani, care a reclamat faptul că autoturismul pe care l-a parcat în zona Piața Dacia (fiind neasigurat corespunzător), i-a fost sustras de către bărbatul de 30 de ani, din Petroșani (cel care ulterior a provocat evenimentul rutier).
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii furt calificat şi conducerea unui autovehicul de către o persoană aflată sub influenţa băuturilor alcoolice.