Măsuri fără precedent: Toate restaurantele, cafenelele, barurile şi localurile se închid pe teritoriul României şi se suspendă zborurile Spania-România!

Toate restaurantele, cafenelele, barurile şi localurile publice se închid pe teritoriul României, şi se suspendă zborurile Spania-România, a anunţat în această seară ministrul de interne Marcel Vela. 

MĂSURI OBLIGATORII:

-suspendarea activităţii de servire şi consum a produselor alimentare, băuturilor în restaurante, hoteluri, cafenele sau alte localuri publice. Este permisă organizarea de către aceste firme a activităţii de comercializare a alimentelor şi băturilor care nu presupun rămânerea clienţilor în aceste localuri.
– Suspendarea tuturor activităţile religioase, sportive, de divertisment, jocuri de noroc, de îngrijire personală în spaţii închise.
– Interzicerea organizării oricărui eveniment cu peste 100 de persoane în spaţii deschide. Organizatorii de evenimente în spaţii deschise ce presupun participarea a maxim 100 de persoane (numărul maxim permis) sunt obligaţi să asigure distanţa de minimum 1 metru între participanţi.