Mesajul lui Carmen Dan, după moartea militarilor români în accidentul din Argeș

3

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a postat pe pagina de Facebook un mesaj în care deplânge moartea celor trei militari, în accidentul din Argeș.
”Gândurile și rugăciunile mele se îndreaptă către familiile celor trei militari din Batalionul 30 Vânători de Munte care și-au pierdut viața în tragicul accident petrecut ieri în județul Argeș.

Plutonier-major Mihai Ionuț Toma, caporal George-Emilian Catană și caporal Petre Cristian Toader nu s-au mai întors la bază. Au lăsat în urma lor familii și prieteni îndurerați.
Le transmit condoleanțe tuturor celor care au pierdut în accidentul de ieri pe cineva drag și le doresc însănătoșire grabnică celor care au fost răniți!
 
Dumnezeu să-i întărească și să-i ajute să depășească cu bine această grea încercare a vieții!”, a scris Carmen Dan, pe Facebook.

3 COMENTARII

  1. Fals sau adevăr vedem legal ar trebui o indemnizație pe dizabilitate nu afaceri cu mita dată şi îngrijitori să meargă la biserica şi copiii cu Vile , vsm ROMÂNIA ! Pe unul îl ține cu 39 lei şi alții fac şi 1500 lei , Doamne fereste ! Să aibă toți macar 50 de euro !

  2. Fals sau adevăr vedem legal ar trebui o indemnizație pe dizabilitate nu afaceri cu mita dată şi îngrijitori să meargă la biserica şi copiii cu Vile , vsm ROMÂNIA ! Pe unul îl ține cu 39 lei şi alții fac şi 1500 lei , Doamne fereste ! Să aibă toți macar 50 de euro !

  3. Fals sau adevăr vedem legal ar trebui o indemnizație pe dizabilitate nu afaceri cu mita dată şi îngrijitori să meargă la biserica şi copiii cu Vile , vsm ROMÂNIA ! Pe unul îl ține cu 39 lei şi alții fac şi 1500 lei , Doamne fereste ! Să aibă toți macar 50 de euro !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here