Meteorologii anunţă trei zile de ploi!

Prognoza meteo pe 11 mai

Vremea se va încălzi uşor în cea mai mare parte a ţării. Vor fi înnorări temporare în primele ore ale intervalului în sud-est unde izolat va ploua slab, apoi treptat începând cu orele după-amiezii gradul de instabilitate atmosferică va fi în creştere şi se va concretiza prin accentuarea temporară a nebulozităţii, averse şi descărcări electrice, local în regiunile sudice, sud-vestice precum şi în zonele montane şi submontane şi pe arii restrânse în cele vestice şi centrale.
Vor fi condiţii de grindină, iar punctiform se pot cumula cantităţi de apă mai însemnate. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane, iar ziua şi în sud-est.

Prognoza meteo pe 12 mai

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse şi descărcări electrice în special după-amiaza în regiunile sud-vestice, local la munte şi doar izolat în vest şi în centru, iar noaptea, pe arii restrânse, cu precădere în nord-est.
Vor fi condiţii de grindină şi izolat se pot cumula cantităţi de apă mai însemnate. Vântul va sufla slab şi moderat cu unele intensificări în timpul ploilor, transmite ANM.
Temperaturile maxime se vor încadra între 18 şi 28 de grade, cu cele mai ridicate valori în vestul ţării, iar cele minime vor fi cuprinse între 5 şi 15 grade, uşor mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei spre 2 grade, unde vor fi condiţii de ceaţă. Presiunea atmosferica va scădea cu puţin.

Prognoza meteo pe 13 mai

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, începând cu orele după-amiezii, în nord şi în est, local la munte şi pe arii restrânse în rest, iar noaptea cu precădere în sud-vest.
Punctiform se pot cumula cantităţi de apă mai însemnate. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 şi 26 de grade, iar cele minime între 4 şi 15 grade.