Ministrul de Interne Carmen Dan, despre intervenţia jandarmilor din Piaţa Victoriei: „Nu am ce să-mi reproşez”

0

Ministrul de Interne Carmen Dan a declarat marţi, referindu-se la intervenţia jandarmilor din Piaţa Victoriei, de vineri seară, că nu are ce să-şi reproşeze şi că Jandarmeria şi-a coordonat toată intervenţia sub supravegherea unui procuror militar care a fost în piaţă.

„Nu am ce să-mi reproşez, am făcut ceea ce trebuia să facă un ministru de Interne responsabil. (…) Dacă în urma verificărilor sau în urma sesizărilor vor reieşi şi astfel de aspecte, bineînţeles că se vor lua măsurile legale. Eu nu am încurajat niciodată nicun fel de abuz”, a declarat Carman Dan, care a precizat că  „rămâne de actualitate” ce a declarat sâmbătă. Ea spus că a auzit “foarte multe invenţii care nu pot fi numite ştiri” despre faptul că ar fi constituit diverse celule, diverse comitete.

“Eu cred că sunt unii care-şi doresc cu orice chip să scape de ministrul de Interne şi de Guvern. Zic să rămânem într-o stare de normalitatre. Ce am declarat atunci susţin şi acum, până la urmă sunt acele verificări care se vor face, sunt la dispoziţia organelor de anchetă, chiar îmi doresc ca acestea să-şi facă treaba şi să stabilească în ce mod ministrul şi-a exercitat competenţele plecând de la ideea pe care am susţiut-o şi cu ocazia ieşiiri mele de sâmbătă, că nu mi-am depăşit în nciun fel competenţele legale iar Jandarmeria şi-a coordonat toată intervenţia în piaţă sub supravegherea unui procuror mlitar care a fost în piaţă”, a afirmat Carmen Dan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here