Ministrul Justiției îi răspunde lui Augustin Lazăr

0

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a precizat că îi va răspunde, marți, lui Augustin Lazăr. Reacția vine după ce Procurorul General a făcut o serie de acuzații la adresa ministrului.

„In cursul zilei de marti, 28 august 2018, voi sustine o conferinta de presa referitoare la recentele afirmatii ale procurorului general al PICCJ ! Voi anunta presa, in timp util!”, a scris Tudorel Toader, într-un mesaj postat pe pagina sa de  Facebook.

Procurorul general a prezentat date despre corespondenţa purtată cu Consiliul Superior al Magistraturii şi cu Ministerul de Justiţie pe tema protocoalelor, afirmând că este o perioada „foarte sensibilă pentru justiţie şi pentru statul de drept”, Lazăr a afirmat că primele informaţii despre existanţa protocolului din decembrie 2016 au fost prezentate instituţiilor abilitate în martie 2017, precizând că ”adevărul este riguros, este concret, este unul singur”.
În plus, procurorul general a afirmat că toate protocoalele cu SRI au fost denunţate de părţi, fiind, lipsite de efecte.
Anterior, Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a spus că nu consideră că există un conflict între el şi procurorul general Augustin Lăzăr, în legătură cu începerea procedurii de evaluare a acestuia. viewscnt

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here