Mușchiuleț de porc

0

Ingrediente pentru 4 porții:

100 g-alune

100 ml- vin roșu

2 mușchiuleți de porc

3 mere

ulei,sare,piper.

Preparare:

 

[sociallocker]

1-Se ung cu ulei mușchiuleții de porc și se presară cu sare și piper. Se pun în tava unsă cu ulei.

2-Se decojesc merele, se scot sâmburii și se pun în tavă lângă mușchiuleți. Se toarnă vinul și se bagă tava în cuptorul bine încins. După 30 minute se scot merele, iar mușciuleții se mai coc 60 minute.

3-Se macină alunele în mașina de tocat carne.

4-Se pun merele și alunele măcinate în blender. Se pasează totul, obținându-se sosul pentru friptură.

5-Se feliază mușchiulețul copt și se servește cu sosul de alune.

[/sociallocker]

 

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.