N-are școală și se crede jurnalist!

0

Un personaj din Petroșani, fără studii medii și căruia îi place să provoace pe toată lumea, se pare că va răspunde în curând pentru toată mizeria pe care o lasă în jurul său. Băiatul ăsta care se intitulează jurnalist, dar nu știe că virgula nu e semn de circulație, să nu ma vorbim de cratimă, face de râs breasla din care în mintea lui încețoșată pretinde că ar face parte. Individul se folosește de numele unei asociații din București, la care a fost primit ca voluntar din milă, pentru a-și rezolva unele din multele sale probleme personale.

 
Cei de la asociația din București susțin că nu i-au cerut ceva acte de studii sau vreun certificat psihologic, să vadă dacă omul are vreo treabă cu profesia de jurnalist și-i poate reprezenta în teritoriu.
“El este voluntar la noi la ONG și nu am știut că face prostii. Noi încercăm să ajutăm oamenii, însă în cazul lui voi semna o decizie de încetare a activității de voluntariat. Nu vreau ca numele asociației să fie pătat din cauza unor voluntari care au probleme”, a declarat directorul Asociației.
 

Vom reveni cu un material amplu despre găinarul care se crede jurnalist și care face de râs această meserie nobilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here