NATALIA INTOTERO: CONTINUĂM PENTRU HUNEDOARA

Alegerile s-au încheiat, iar Partidul Social Democrat a avut onoarea să fie din nou prima opțiune de vot a hunedorenilor.
Acest rezultat demonstrează că locuitorii județului nostru sunt cu adevărat informați și că au înțeles cine a muncit în interesul lor, din Parlamentul Românei. Acest rezultat arată că prioritățile din programul nostru de guvernare reprezintă nevoile și dorințele reale ale românilor. Toate aceste lucruri mă bucură, dar în același timp mă și responsabilizează, pentru că PSD este și va rămâne partidul care rămâne aproape de cetățeni. Munca noastră continuă.
Dragi hunedoreni, începem o nouă etapă. Viitorul Parlament are o misiune clară de a se asigura că românii nu vor mai avea de suferit în anii următori din cauza pandemiei. Nu putem face promisiuni în numele altor formațiuni politice, dar promisiunea mea fermă este că Partidul Social Democrat nu va uita de ce a fost votat și care este mandatul său – siguranța unui trai mai bun pentru fiecare român.
Vom acționa ca acest lucru să devină realitate. Vă mulțumesc tuturor celor care ați ieșit la vot, vă mulțumesc pentru încrederea acordată și vă mulțumesc pentru că ne sunteți în continuare alături.
Această campania electorală a fost diferită. Cu toții am simțit asta. Nu am putut interacționa cu oamenii așa cum suntem obișnuiți, așa cum este normal. Cu toate acestea, mesajul nostru a ajuns la hunedoreni, iar acest lucru se datorează întregii
echipe. Vreau să îi mulțumesc, în primul rând, directorului de campanie, domnul Președinte Laurențiu Nistor. Aprecierile mele merg către întreaga echipă PSD Hunedoara, către toți colegii care au înfruntat frigul și au lucrat în această campanie.
Acum, în pragul Sfintelor Sărbători, vă doresc tuturor multă sănătate și liniște sufletească alături de cei dragi. Dumnezeu să fie alături de dumneavoastră, de familiile voastre, iar Nașterea Domnului nostru Iisus Hristos să ne arate calea spre
vremuri mai bune.
Natalia-Elena INTOTERO
Deputat PSD Hunedoara