Ne dispar pădurile cu complicitatea sau indolența unor polițiști – VIDEO

Nu știm dacă este rea voință, complicitate la jaf sau pur și simplu incompetență, dar știm că în cazul acesta polițiștii din Baru Mare nu și-au făcut datoria, muncă pentru care sunt plătiți din banii noștri, ai celor care contribuim la bugetul statului român.

O acțiune derulată de Observatorul Național TV pe Valea Streiului, în comuna Baru Mare, a scos la iveală un transport de lemn asupra căruia plana suspiciunea că se încalcă legislația. Mai exact autotrenul încărcat cu lemn din pădure ar fi avut o greutate mai mare decât permite legea. Spunem că ar fi avut pentru că autoritățile, instituțiile statului abilitate să verifice acest lucru s-au fâstâcit în așa fel încât să-l protejeze pe cel aflat în ilegalitate.

Artizanii principali în această situație ce pare orchestrată sunt doi polițiști din Baru Mare, oameni ai legii care au făcut în așa fel încât ”să fie bine”! Poate pentru ei, pentru afaceristul cu camionul despre care era bănuiala că este supraîncărcat, dar și pentru alți ilegaliști prinși tot de noi .

Dovada că unii oameni din instituții publice pun umărul la afacerile necurate cu lemnul din pădurile României o aveți aici. Facem precizarea că nu suntem noi în măsură să-i anchetăm pe cei doi polițiști din Baru, pentru a vedea dacă au greșit voit sau ne voit, dacă au fost ”instruiți” de superiori ori altcineva să acționeze în așa fel încât o posibilă ilegalitate să rămână nepedepsită. Cert este că dovada arată că polițiștii nu au vrut să însoțească TIR-ul încărcat cu lemn până la locul în care putea fi verificat. O spune Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier, într-un document oficial solicitat de Observatorul Național TV.

VOM REVENI CU UN PUNCT DE VEDERE ȘI REACȚIA CONDUCERII IPJ-HUNEDOARA!

RĂSPUNS-ISCTR

RĂSPUNS-ISCTR.pdf

Mafia lemnului acționează pe Valea Streiului!