NEIMPLICAREA AUTORITĂȚILOR PERMITE INTERLOPILOR SĂ FACĂ LEGEA ÎN PETROȘANI!

Este incredibil cum din cauza fricii și fără nici o protecție din partea autorităților, victimele interlopilor din Petroșani sunt „împinse” să-și retragă plângerile.

VIDEO


Astăzi, un taximetrist care a fost bătut cu bestialitate în urmă cu câteva zile, în loc să-și scoată certificatul medical, și-a retras plângerea .
Tânărul susținea în urmă cu două zile că se teme pentru viața lui și a familiei sale, mai ales că interlopii dădeau târcoale zi de zi pe la locuința acestuia, iar soția îi este insărcinată cu al doilea copil și se teme să mai iasă din casă.
Telefoane de amenințare, și presiunile din partea interlopilor l-au făcut să cedeze. Rămas fără apărare taximetristul și-a retas plâgerea.
Rămâne o întrebare pentru cei în măsură : Câți oameni mai trebuie bătuți cu bestialitate, cât trebuie să sperăm ca autoritățile să ne asigure un climat de liniște și ordine?
Câte mașini mai trebuie incendiate, distruse?
Câte coroane mai trebuie trimise la domiciliile unor persoane din partea unor grupări care fac legea în Petroșani și nu numai?
Când ne vom simți în siguranță și vom putea cilrcula liniștiți pe stradă fără ca niște infractori să iși permită să calce pe oricine în picioare?
Am să revin cu un material amplu despre aceste grupări și despre lentoarea autorităților.