NEIMPLICAREA AUTORITĂȚILOR PERMITE UNEI PERSOANE CU TULBURĂRI GRAVE DE COMPORTAMENT  SĂ FACĂ LEGEA ÎN PETROȘANI! – VIDEO

Este Poliția Petroșani la dispoziția unui oligofren, cu grave tulburări de comportament? Aceasta a fost întrebarea locuitorilor de pe strada Dacia, din cartierul Colonie -Petroșani, după ce toată ziua Câmpean Andrei, un găinar ce pretinde a fi jurnalist a provocat mai mulți locuitori din zona mai sus menționată.

A fost scandal generat de un individ cu tulburări grave de comportament. Polițiștii din Petroșani au făcut ce au știut ei mai bine!  I-au păzit scara blocului în care individul cu tulburări grave de comportament locuiește și i-au săltat și amendat pe cei care au fost scoși din sărite de provocator și au vociferat la adresa acestuia. Nici nu este de mirare dacă ne gândim că polițiștii din Petroșani au fost pur și simplu imuni la o copilă violată de un recidivist. Aceștia au fost alertați de mama micuței despre abuzurile incredibile, dar au tratat sesizarea cu nepăsare. Degeaba IGPR a dispus cercetarea disciplinară a doi polițiști. Aproape că nu s-a schimbat nimic, ba din contră. Probabil că este nevoie de o implicare a conducerii IGPR în a limpezi apele în Poliția Petroșani.

Revenind la cazul individului, locuitorii zonei au făcut o plângere și au solicitat să-i fie făcută o expertiză psihiatrică lui Câmpean Andrei, deoarece peste 40 de persoane, vecini ai individului cu tulburări grave de comportament, sunt hărțuite, amenințate și provocate încontinuu de acest individ de speță joasă. Oamenii sunt indignați de lentoarea autorităților și solicită să fie luate măsuri urgente, deoarece susțin ei că individul este un pericol social pentru cei din jurul său.

Potrivit unor documente apărute în spațiul public, dar care se află și la instituțiile statului, respectiv la Poliția Petroșani, rezultă clar că numitul Câmpean Andrei figurează în evidențele Centrului de Sănătate Mintală din Petroșani, cu grave tulburări de comportament și nu și-a mai continuat tratamentul pentru boala sa.

Autoritățile par depășite de situație în Petroșani, unde Câmpean pare, chiar se laudă, că are Poliția la picioare. Că poate provoca, șantaja, amenința și crea o stare tensionată în zona în care locuiește și nu numai. Când zeci de oameni cer să se ia măsuri, cei care ar trebui să aplice legea fie nu pot, fie nu doresc să fie alături de cetățenii onești care sunt plătitori de taxe și impozite. Polițiștii care par a-l proteja pe individ dincolo de lege, probabil indivizi care fac parte din aceeași categorie cu el și-l folosesc în interes personal pe individ, ar trebui să știe că poartă o uniformă a statului, au obligația de a apăra legea și cetățenii care le plătesc lefurile deloc de neglijat.

VIDEO


 

Pseudo-jurnalistul Andrei Câmpean este cercetat pentru șantaj și hărțuire!

Câmpean – un găinar fără caracter și curaj! Probe indubitabile că ”i-a lucrat” pe unii afaceriști și apoi îi mințea și poza în victimă 

VIDEO: Pseudo-jurnalistul Andrei Câmpean este suspectat și de șantaj

Pseudo-jurnalistul Andrei Câmpean, cercetat penal

Pesudo-jurnalistul Andrei Câmpean a fost dat afară de Asociația Mic News

Inspectorii ITM Hunedoara l-au amendat cu 20.000 lei pe găinarul care s-a dat drept jurnalist

Inspectorii ITM Hunedoara au descins la găinarul care s-a dat drept jurnalist-VIDEO