NEWS ALERT : „Teroristul cu pălărie” a dezvăluit care este ţinta majoră a ISIS în Europa

„Teoristul cu pălărie”, aşa cum a fost poreclit Mohamed Abrini, unul dintre cei care au plănuit atentatele de pe aeroportul din Bruxelles, dar şi pe cele din noiembrie 2015 de la Paris, a dezvăluit autorităţilor belgiene care este ţinta majoră a grupării teroriste ISIS, potrivit gandul.info.
Astfel, potrivit lui Abrini, ISIS intenționează să comită atentate teroriste în timpul Campionatul European de Fotbal din Franța (Euro 2016).
Dacă planul teroriştilor ar fi pus în aplicare, iar serviciile de securitate nu îl pot preveni, atunci Europa va fi aruncată într-un haos total. Declaraţia lui Abrini vine la cinci luni de la atentatele de la Paris, în urma cărora au fost ucise 130 de persoane.
Atunci, teroriştii au încercat să atace şi Stade de France, arena pe care era în plină desfăşurare amicalul Franţa-Germania.
Cotidianul The Mirror trage un semnal de alarmă şi scrie că la Euro 2016 vor fi prezenţi în număr mare fani din Anglia, Ţara Galilor sau Irlanda. Euro 2016 începe pe 10 iunie, cu meciul Franţa-România, partidă care va avea loc pe arena Stade de France.
Peste 162 de persoane şi-au pierdut viaţa într-un interval de doar 5 luni, în atentatele de la Paris şi Bruxelles, ambele revendicate de către gruparea teroristă ISIS.