NEWS ALERT : Judecătoarea Camelia Bogdan, cercetată disciplinar

Judecătoarea Camelia Bogdan este cercetată disciplinar.
Inspecția judiciară a stabilit că există indicii că ar fi fost încălcate regulile în povestea cu ICA și seminarul plătit de Ministerul Agriculturii.
Decizia a fost luată, pentru că există indicii că aceasta ar fi încălcat legea atunci când a participat la un seminar plătit de Ministerul Agriculturii, în perioada în care judeca dosarul Telepatia, în care instituţia era parte vătămată.
În timp ce judeca Dosarul ICA, judecătoarea Camelia Bogdan a primit 10.000 lei de la Ministerul Agriculturii, parte vătămată în Dosarul ICA și a petrecut un sejur de două săptămâni la Poiana Brașov, în perioada 21 iulie-2 august 2014, în cadrul unui program finanțat de același minister.
La câteva zile după revenirea din sejur, judecătoarea Bogdan a dat o sentință definitivă în favoarea Ministerului Agriculturii.
Ulterior, judecătoarea Camelia Bogdan a fost audiată în plenul CSM, după ce a depus o cerere de apărare a reputației profesionale în scandalul banilor primiți de la Ministerul Agriculturii.
Plenul CSM a respins cererea judecătoarei Camelia Bogdan de apărare a reputaţiei profesionale. Aceasta sesizase CSM susţinând că a fost supusă unui adevărat “linşaj mediatic” de către postul Antena 3 şi portalul Lumea Justiţiei.
sursa-antena3.ro