Nou caz înfiorător în România. O fetiță de 11 ani a fost abuzată sexual de un bărbat de 45 de ani, cu complicitatea Poliției Petroșani!

O fetiță de 11 ani a fost abuzată sexual de un bărbat de 45 de ani, cu complicitatea Poliției Petroșani, cel puțin așa susține mama minorei care a cerut astăzi sprijinul jurnaliștilor de la Observatorul Național.

Mama copilei de 11 ani, susține că a anunțat Poliția Municipiului Petroșani, în urmă cu aproximativ o lună, despre faptul că minora este violată și lipsită de libertate, de către un recidivist din localitate. Ofițerul de serviciu de la poliție, i-ar fi recomandat femeii să depună o plângere și vor vedea ei ce fac și dacă bărbatul acuzat merge și la locuința ei să nu sune pe numărul de urgență 112 ci pe numărul de la Poliția Petroșani.

Scandalos! 

„Mi-au spus de la poartă, de la poliție că nu pot să mă ajute și că am timp 90 de zile să depun o plângere. Eu ce încredere să mai am în polițiști când cu acordul lor fiica mea este șantajată, filmată și violată de către un recidivist? Eu am fost contrânsă prin amenințări să mă culc cu acest monstru care mă amenința că dacă nu fac asta va trimite colegi din închisoare și voi fi moartă. A venit fiica mea minoră și mi-a spus că el vrea să facem sex în trei și să filmeze partida și sincer am fost disperată și fără niciun ajutor” a declarat femeia de 34 de ani.
Revenim cu declarații șocante făcute de mama minorei!

Autorităţile au fost sesizate de jurnaliști!

Procurorii și polițiștii au fost sesizați de jurnaliști despre acest caz înfiorător.

Ce au făcut oamenii legii?

Au fugit de jurnaliști și l-au avertizat pe suspect că este presa afară. Nu au ridicat: telefonul,laptop-ul și calculatorul suspectului, care potrivit mamei ar conține materiale pornografice cu minora.

VIDEO

Reacția IPJ-HUNEDOARA

„O femeie de 34 de ani a reclamat in cursul acestei seri că fiica sa, în vârstă de 11 ani, a fost violata de un bărbat de 45 de ani. Aceasta a declarat că, începând cu luna decembrie 2019, fiica sa de 11 ani s-a deplasat la locuința  bărbatului de 45 de ani, din Petroșani, unde a rămas să doarmă, uneori cu acordul mamei. Ulterior, femei a aflat că bărbatul ar fi întreținut relații sexuale cu minora. Minora a fost condusa la sediul Poliției, pentru a fi audiata in legătură cu fapta sesizată (va fi supusă unei expertize medicale in regim de urgență). In cauză a fost intocmit dosar penal, in funcție de cercetări urmând a se dispune măsuri legale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani.” a declarat comisar de poliție, Nițu Bogdan.
 
Domnule Ministrul Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela, domnilor conducători ai IPJ Hunedoara, domnule chestor al Poliției Române, este timpul să interveniți după publicarea acestui material de presă și să nu mai permiteți ca cetățenii să sufere din cauza nepăsării autorităților.
 
Revenim cu amănunte în scurt timp!