Noua Casă de Cultură a Studenților, tot mai aproape de a ajunge în proprietatea Primăriei Petroșani

Imobilul nefinalizat din centrul municipiului Petroșani, ce ar fi trebuit să găzduiască noua Casă de Cultură a Studenților, are toate șansele de a ajunge în proprietatea Primăriei municipiului Petroșani. S-au făcut deja pași înainte în acest sens.
Acum imobilul este în proprietatea Ministerului Tineretului și Sportului, dar municipalitatea din Petroșani vrea să înființeze aici un mall de servicii sociale, așa că a solicitat transmiterea clădirii în domeniul public al municipiului Petroșani.
Pentru a face toate demersurile necesare, consilierii locali l-au împuternicit în acest sens pe primarul Tiberiu Iacob – Ridzi.
Primăria municipiului Petroșani a inițiat procedurile de preluare a clădirii nefinalizate încă din luna iunie și au fost parcurse mai multe etape, iar Ministerul Tineretului și Sportului ar fi de acord cu predarea clădirii.
”După cum se știe, serviciile publice din aparatul de specialitate nu sunt cantonate toat în sediul Primăriei Municipiului Petroșani. Credem că reunirea acestor servicii în cadrul unui mall de servicii sociale va aduce un plus de eficiență serviciului oferit cetățenilor noștri, care vor economisi timp și vor putea să își rezolve prompt problemele”, a  declarat primarul Tiberiu Iacob – Ridzi.