Noul prefect de Hunedoara, Vasilică Potecă, a fost instalat oficial în funcție

Vasilică Potecă, noul prefect al județului Hunedoara, a fost instalat oficial în funcție. Ceremonia de învestire a fost organizată în sistem de videoconferință, la care au fost conectate mai multe județe din țară unde au fost numiți noi prefecți de către Guvernul orban. Ministrul de Interne, Marcel Vela, a fost cel care a dirijat ceremonia, alături de care s-au aflat vicepremierul Raluca Turcan și șeful Cancelariei Premierului, Ionel Dancă.
„Sunt conștient că acest mandat este unul scurt, dintr-o rațiune simplă, ne regăsim într-o situație specială, după plecarea Guvernului Dăncilă și învestirea Guvernului Orban. Lucrurile care trebuie făcute în această perioadă sunt cele pe care Guvernul dorește să le implementeze în perioada următoare. Eu nu sunt venit în funcția de prefect al județului Hunedoara să împart sau să despart. Sunt venit pentru cetățenii acestui județ, în primul rând la ei mă gândesc și la rezolvarea problemelor lor”, a declarat Potecă, la finalul ceremoniei.
La rândul său, ex-prefectul județului Fabius Kiszely a declarat că a avut un mandat complex și cu destule probleme de rezolvat, cu toate acestea a militat pentru dialog și transparență în activitatea instituțiilor publice.