O femeie din București și-a înjunghiat fiica de 11 ani, după care a încercat să se sinucidă!

O fetiță de 11 ani a fost înjunghiată de propria mamă, în urmă cu scurt timp. Tatăl copilei a găsit-o plină de sânge și a dus-o de urgență la spital. Mama a încercat, de asemenea, să își ia viața după ce a comis fapta.

Totul s-a întâmplat în această dimineață, în Popești Leordeni, când mama a încercat să își ucidă fiica de 11 ani prin înjunghiere, după care a încercat să se sinucidă.

La ora 08:47, fetița și-a sunat disperată tatăl, spunându-i că mama ei a început să o agreseze. Bărbatul este cel care a sunat la 112 și a anunțat autoritățile.

Mama se află acum în sala de operație a Spitalului Bagdasar-Arseni, unde medicii încearcă să îi salveze viața. Femeia are mai multe plăgi înjunghiate la nivelului toracelui și abdomenului.

Fata a fost stabilizată în Camera de garda a Spitalului Bagdasar-Arseni și transferata pe secția de chirurgie pediatrică a Spitalului Marie Curie. Rănile nu îi pun viața în pericol, însă medicii sunt nevoiți să intervină deoarece prezintă mai multe plăgi toracice, plăgi care i-ar putea afecta plămânii. Micuța este, în acest moment, în stare de șoc.

Pănă în prezent nu se cunoaște motivul pentru care mama a recurs la acest gest îngrozitor, însă o anchetă va stabili toate detaliile