O fetiţă în vârstă de zece ani a fost batjocorită de patru băieţi şi filmată, într-o toaletă publică din Ploieşti

O copila de 10 ani a acceptat să meargă în clădirea unde a funcţionat Baia Publică din Ploieşti și a întreţinut raporturi sexuale orale cu patru băieţi, cu vârste cuprinse între 12 şi 16 ani.

 

Fetiţa ar fi mărturisit că nu a fost luată cu forţa, ci ea ar fi acceptat să participe la orgie, însă s-a supărat pentru că băiatul de 16 ani a filmat scenele şi a postat imaginile pe contul său de Instagram.

Seara trecută, fata s-a întâlnit cu băiatul de 16 ani, în zona Malu Roşu din Ploieşti, iar acesta i-a propus să întreţină relaţii intime în scara unui bloc, însă fata a refuzat, astfel că a lovit-o.

Plină de vânătăi, fetiţa i-a povestit totul mamei sale, iar femeia a mers direct la Poliţie. Cei patru băieţi au fost identificaţi şi aduşi la sediul Poliţiei pentru audieri, acolo unde au recunoscut totul, însă au precizat că fata a fost de acord.

Anchetatorii au decis ca cei patru băieţi să fie expertizaţi de medici pentru a se stabili dacă au avut discernământ în momentul în care au batjocorit-o pe copilă, iar dacă se va dovedi că erau perfect conştienţi de faptele lor, cei mai mari de 14 ani vor fi reţinuţi.

Cazul a fost preluat de procurorii DIICOT, care fac acum cercetări pentru viol, pornografie infantilă şi loviri sau alte violenţe.

 

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0720.640.955 pe Whatsapp sau Signal

Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul: OBSERVATORUL TV NEWS PRESS SRL.
CONT LEI: RO38 RZBR 0000 0600 2276 8810, deschis la Raiffeisen BANK.