O mamă de 23 de ani din Marea Britanie și-a omorât bebelușii cu cruzime. Motivul este incredibil!

O mamă de 23 de ani din Marea Britanie a fost condamnată la închisoare pe viață pentru uciderea celor două fiice ale sale.

Louise Porton și-a ucis bebelușii de trei ani, respectiv 17 luni, în 2018, pentru că ”stăteau în calea vieții ei sexuale”. Femeia va sta cel puțin 32 de ani în spatele gratiilor.

Femeia și-a ucis cele două fiice la o distanță de 18 zile. De asemenea, Porton a încercat să mascheze crimele, încercând să îi facă pe oamenii legii să creadă că bebelușii au murit din cauze naturale, potrivit BBC. 
În timpul procesului s-au aflat lucruri incredibile despre ea. Femeiași-a făcut poze topless în baia din spitalul în care era internată Lexi, fiica ei în vârstă de trei ani, pentru a le pune pe un site de întâlniri online. Apoi, după ce fiica sa a murit, în timpul priveghiului, femeia a „început să râdă în timp ce vorbea cu un bărbat pe FaceTime”.
Louise Porton a fost încriminată și după ce a apărut o nouă serie de dovezi care se bazează pe căutările ei online. Femeia a căutat înainte de a-și ucide fetele pe Google următoarele: „după cât timp mai poate fi resuscitat cineva care s-a înecat?” și a accesat și un articol intitulat „copilul readus la viață după înec”.