O pensionară și-a bătut concubinul cu bâta de baseball

Femeia l-a lovit pe bărbat cu bâta în cap de mai multe ori, iubitul ei având nevoie de circa 45 de zile de îngrijiri medicale. A fost acuzată de violență în familie și trimisă în judecată.

Potrivit anchetatorilor, incidentul a avut loc în urmă cu circa doi ani, în satul Câinelul de Jos, la locuința celor doi.

”Pe fondul unei discuții neprincipiale, inculpata a aplicat multiple lovituri cu o bâtă în zona capului, feței și corpului persoanei vătămate, concubinul său, cauzându-i leziuni vindecabile în 40-45 zile de îngrijiri medicale”, se arată în dosarul înregistrat la Judecătoria Deva, instanță unde agresoarea a fost trimisă în judecată.

Anchetatorii au stabilit că pensionara și-a lovit consortul în mod repetat cu o bâtă lungă de 1 metru, dar și cu un topor. Între timp femeia acuzată a ajuns într-un centru de îngrijire, unde a decedat, iar instanța de judecată a dispus încetarea procesului.

”Având în vedere actul de stare civilă care dovedeşte decesul inculpatei, instanţa constată că a intervenit o cauză care împiedică exercitarea acţiunii penale cu privire la infracţiunea pretins săvârşită de către inculpată, motiv pentru care, în temeiul art. 396 alin. 6 C.proc.pen. rap. la art. 16 lit. f) teza a II-a C.proc.pen., va înceta procesul penal pornit împotriva inculpatei, pentru săvârşirea infracțiunii de violență în familie, ca urmare a decesului inculpatei”, se arată în motivarea judecătorilor din Deva.