Oltenii sunt primii la abonamente!

Jucătorii Alex Mateiu, Valentin Mihăilă, Mirko Pigliacelli și managerul general Marcel Popescu și-au achiziționat primii abonamente la meciurile de pe teren propriu ale Universității Craiova.
„Titlul” este cuvântul de bază în Oltenia pentru noul sezon al Ligii 1. Oamenii lui Corneliu Papură trag tare pentru campionat și, până să se încingă în duelurile cu FCSB, CFR Cluj sau Viitorul, s-au întrecut pentru a-și cumpăra abonamente valabile în noul sezon.
Fotbaliștii Alex Mateiu, Valentin Mihăilă, Mirko Pigliacelli și președintele Marcel Popescu au fost primii „juveți” care și-au achiziționat cardurile pentru meciurile de ”acasă”, dându-le astfel tonul fanilor.
” Sunt abonat la Craiova de când m-am născut, abonamentul este în inimă, iar cei care sunt sute mii de ”abonați” în România îl poartă cu ei toată viața. Sper să depășim media de spectatori de anul trecut. Generația nouă a Universității Craiova crește odată cu brand- ul acestui club, are obligația morală și spirituală să ducă mai departe tradiția, să reînnoiască și să depășească performanțele Craiovei. Pentru noi cei din conducere, pentru orice oltean și pentru suporterii pasionali și efervescenți ai echipei, titlul este o problemă de orgoliu, nu acceptăm decât numărul unu. Este normal ca aspirațiile să fie înalte, noi, toți, ne gândim la câștigarea campionatului. Știu că este greu de crezut că fără transferuri de zeci de milioane poate fi realizat acest obiectiv, însă trebuie să lăsăm faptele să vorbească” – Marcel Popescu, manager general Universitatea Craiova.
Vor să depășească numărul de abonamente din sezonul trecut
Oltenii speră ca în noul sezon să fie în top în privința numărului abonaților pe care-i are. Dacă anul trecut au avut peste 7000 de abonați, acum ”juveții” se gândesc la și mai mulți.
Pentru toate jocurile de pe teren propriu din campionatul care începe în iulie, fanii trebuie să plătească între 190 lei (la peluze) și 1000 lei, la zona VIP.
Conducerea Universității Craiova a pus la punct și un sistem prin care vechii abonați beneficiază de reduceri, iar seniorii și studenții au și ei anumite facilități.
De asemenea există și variante de abonamente ”Family Stand”, dar și ”Corporate”, ambele însoțite de reduceri substanțiale.
Abonamentele se pot achiziționa fie de la magazinul oficial din Electroputere Parc Mall, de la magazinul mobil din Piața „Mihai Viteazul” , dar și online prin rețeaua Eventim.