Omletă cu roșii și busuioc

0

Ingrediente (3 porții)

100 g unt
6 ouă
10 roșii cherry
2-3 crenguțe busuioc proaspăt
2-3 linguri lapte
sare
piper

 

Preparare

Roșiile se opăresc în apă clocotită, se decojesc și se toacă mărunt. Untul se încinge într-o tigaie întinsă. Se călesc roșiile timp de 2-3 minute. Între timp se bat ouăle cu busuiocul pisat, cu sare și piper. Se adaugă 2-3 linguri lapte și se toarnă peste roșii. Se prăjește timp de 1 minut pe fiecare parte. Se întoarce omleta cu grijă. Se servește fierbinte cu roșii și busuioc alături.

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.