Parchetul General: 51 de milioane de lei, prejudiciul adus de Hexi Pharma

Prejudiciul oficial adus de firma Hexi Pharma este de 51 de milioane de lei, potrivit unui comunicat al Parchetului General.
Compania condusă până de curând de Dan Condrea a avut contracte cu 152 de unități medicale din România, iar prejudiciul vizează perioada 2014-2016.
Hexi Pharma a încheiat contracte, în perioada 2014 – 2016, de vânzare de produse biocide cu 152 de unități medicale, iar valoarea acestora este de aproximativ 51 milioane lei, informează  comunicatul emis marți de Parchetul General.
„Din cercetările efectuate până în prezent a rezultat că, în intervalul 2014 — 2016, Hexi Pharma a încheiat contracte de vânzare de produse biocide cu un număr de 152 de unități medicale din România. Valoarea contractelor încheiate de Hexi Pharma cu aceste unități medicale — având ca obiect vânzarea de produse biocide cu privire la care s-au constatat nerespectări ale concentrației substanțelor active — este de circa 51 milioane lei”, se arată într-un comunicat al PÎCCJ transmis marți, potrivit agerpres.ro.