Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV
Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV

  PENSIILE, ALOCAŢIILE ŞI STIMULENTUL- PLĂTITE DE POŞTĂ PÂNĂ VINERI

  PUBLICAT ÎN

  Încă de dimineaţă în faţa Poştei Petroşani s-au adunat mai mulţi localnici care trebuie să primească alocaţiile pentru copii, indemnizaţii ori alte prestaţii sociale, iar oamenii ştiau că-şi vor primi banii până la Paşti. Numai că au fost anunţaţi de poştaşi să meargă acasă, pentru că „nu au venit cupoanele ci doar cele de pensii şi alocaţiile se vor da abia după Paşti”. Vestea i-a nemulţumit pe oameni şi de teamă că vor rămâne cu mesele goale de sărbători au ameninţat că se vor aduna să protesteze până situaţia lor va fi rezolvată. Conducerea Agenţiei Judeţene pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Hunedoara dă asigurări că beneficiarii îşi vor primi banii până vineri 10 aprilie a.c., iar de astăzi poştaşii trebuie să le ducă banii beneficiarilor. „Toată lumea face eforturi, noi am făcut fundamentările şi le-am trimis la agenţie iar de acolo s-au trimis banii încoace, au intrat în Trezorerie. Primii sunt transmişi către poştă, pentru că sunt multe persoane care primesc banii prin mandat poştal şi vrem ca poştaşii să aibă timp să-i distribuie până la sfârşitul săptămânii. Şi acele indemnizaţii care se acordă într-o singură tranşă se vor plăti până în data de 10 aprilie inclusiv. (…) Poştaşii, vă daţi seama că sunt nişte sume care sunt achitate prin mandat poştal, poate nu au chef… Este o convenţie între Ministerul Muncii şi Poşta Română în care li se spune despre plăţile anticipate, că a fost modificat calendarul lunii aprilie. Se spune clar că se plătesc până la data de 10 aprilie inclusiv, iar Compania Naţională Poşta Română efectuează plata la domiciliul beneficiarului. Poate unora nu le convine, eu nu ştiu de ce vor să-i mai agite pe oameni”, a declarat directorul executiv al Agenţiei Judeţene pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Hunedoara, Octavian Băgescu.

  SPONSORIZATE

  Leonardo Badea (BNR): Premise pentru creșterea investițiilor străine directe în Europa Centrală și de Est. Cazul României

  Pentru ca țările emergente din Europa Centrală și de Est să atingă un ritm...

  Senatoarea Lucica Dina Muntean și-a dat demisia din PNL!

  „După anunțul primarului Tiberiu Iacob Ridzi că va candida pentru un nou mandat din...

  Află cum te poți recupera după un infarct miocardic cu doar 20 de ședințe de oxigenoterapie în capsulă hiperbară!

  Ai rămas cu hipertensiune arterială, iar din aceasta cauză nu te poți liniști crezând...

  Cum să rezolvi problema veniturilor mici și să obții un certificat de competențe profesionale ca și Mecanic Auto în doar 3 zile?

  Lucrezi de ani buni în domeniul mecanicii auto dar veniturile tale sunt încă foarte...

  TE-AR PUTEA INTERESA

  Donald Trump, Împușcat la un Miting Electoral în Pennsylvania: Două Persoane Decedate!

  Fostul președinte al Statelor Unite, Donald Trump, a fost împușcat în timpul unui miting...

  Pisică salvată de pompieri după ce a căzut într-un canal în Petroșani

  O pisică a fost salvată ieri de către pompierii Detașamentului Petroșani, după ce a...

  IMPLICAT ÎNTR-UN ACCIDENT RUTIER MORTAL, ARESTAT PREVENTIV 

  În dimineața zilei de 12 iulie a.c., Inspectoratul de Poliție Județean Dolj a fost...