Percheziţii la ferma de struţi din Teleşti a judecătorului Toni Greblă

Ferma de struţi din localitatea Teleşti, judeţul Gorj, despre care procurorii DNA susţin că îi aparţine lui Toni Greblă, a fost percheziţionată, joi, în contextul în care judecătorul CCR a fost audiat într-un dosar în care este acuzat de trafic de influenţă.
Mai multe echipaje ale poliţiştilor şi jandarmilor au descins la ferma fostului senator PSD, Toni Greblă, unde acesta ar deţine o crescătorie de struţi.
Procurorii DNA au dispus, joi, efectuarea urmăririi penale faţă de Toni Greblă, judecător CCR, fost senator, pentru mai multe fapte, printre care şi trafic de influenţă, se arată într-un comunicat al procurorilor anticorupţie.
Procurorii arată că, împreună cu alte persoane, Toni Greblă a constituit un grup infracţional organizat cu scopul de a iniţia raporturi comerciale (export produse agro-alimentare) pe linia România — Federaţia Rusă, cu interpunerea Turciei, pentru eludarea deciziei de instituire de către Rusia a unui embargou unilateral asupra importului de produse agro-alimentare din Uniunea Europeană.
Sursa-antena3