PERCHEZIȚII PENTRU DESTRUCTURAREA UNEI GRUPĂRI SPECIALIZATE ÎN TRAFIC DE DROGURI DE MARE RISC

0

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Iaşi, cu sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română, sub coordonarea D.I.I.C.O.T., au descins la locuințele membrilor unei grupări infracţionale, care ar fi comercializat droguri de mare risc, aduse din Olanda sau Germania. Doi dintre membri au fost arestați preventiv.


Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Iași, sub coordonarea procurorilor din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Iași, au efectuat 7 percheziții domiciliare, la adresele folosite de membrii unei grupări infracţionale, specializate în trafic de droguri de mare risc.
 
Din cercetări a rezultat faptul că aceștia ar fi introdus în țară droguri de mare risc, din Olanda sau Germania, pe care le-ar fi comercializat în cluburi sau la domiciliu, în funcție de comenzile primite.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate peste 500 de pastile ecstasy, aproximativ 50 de grame de cocaină și 30 de grame de cannabis.
 
Șapte persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Iași, pentru audieri. Două dintre acestea au fost reținute. Ulterior, Tribunalul Iași a emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.
 
În activități au fost angrenați și luptători de acțiuni speciale din cadrul I.P.J. Iași și jandarmi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here