Pesedistul Cazacu pune ”tunurile” pe APAPROD

0

Municipalitatea Brad a trecut la avertismente împotriva operatorului de apă și canal, după ce toate încercările de negociere au rămas fără efect. Astfel, societatea a fost amendată cu suma de 10 000 mii de lei.
Lucrările efectuate de societate au afectat o serie de străzi din localitate, iar în plus pun în pericol siguranța cetățenilor. ”Nemulţumirile pe deplin justificate ale cetăţenilor afectaţi de lucrările din cadrul proiectului de extindere a reţelelor de apa și apă uzată în municipiul Brad, trebuie gestionate de autoritatea contractantă a proiectului, respectiv S.C. APAPROD S.A. Deva. (…)
În vederea derulării corespunzătoare a proiectului administraţia locală a predat amplasamentele/străzile, în baza unui acord, către S.C. APAPROD S.A și societăţile executante, acestea din urma având obligaţii clare în ceea ce priveşte menţinerea acestora în stare corespunzătoare”, spune primarul municipiului Brad, Florin Cazacu. Municipalitatea a sesizat și Consiliul Județean Hunedoara și cere tragerea la răspundere a celor vinovați, inclusiv a conducerii societății de apă și canal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here