PETROȘANI, ORAȘ VERDE

Au simț civic, le pasă de locul în care locuiesc și nu-i deranjează nimic să facă voluntariat. Sunt mulți petroșăneni care și-au amenajat adevărate grădini verzi în jurul blocurilor în care locuiesc, se îngrijesc de ele și cer sprijin municipalității doar în privința răsadurilor de flori, pomilor ornamentali ori când au nevoie de mobilier stradal. Un exemplu este întâlnit în cartierul Aeroport.

 
Tiberiu Iacob-Ridzi, primarul municipiului Petroșani: ”Am fost în cartierul Aeroport alături de oameni din Petroșani, cărora le mulțumesc, îi respect și îi apreciez pentru implicare, pentru că țin la aspectul zonelor verzi dintre blocurile din municipiul nostru și le mențin curate și îngrijite. Acești oameni sunt un puternic exemplu de simț civic și merită aprecierea noastră, a tuturor, și chiar mai mult decât atât.

Le-am mulțumit pentru felul în care înțeleg să contribuie la viața comunității și a cartierului unde locuiesc.
Le mulțumesc tuturor pentru înțelegere și susținere și îi asigur pe toți cetățenii din Petroșani că primăria face eforturi să fie prezentă cât mai des în toate cartierele pentru a îngriji spațiile verzi.
Întotdeauna am fost, sunt și voi fi alături de oameni.