Petroșani-un municipiu distrus de buldozerele lui Avram | VIDEO

Mult trâmbițatul proiect de reabilitare a rețelelor de apă, a cărui paternitate și-a asumat-o public Costel Avram, a făcut praf întreg municipiul Petroșani. ”Trompetele” lui Costel Avram ne spun zi de zi cât de norocoși suntem că ne-a salvat, că avem apă la robinete datorită lui, că a adus zeci de milioane de euro în Valea Jiului.

Uită să spună că a dat peste cap viața a sute și mii de locuitori ai Petroșaniului. Că și acolo unde se circula civilizat, buldozerele de la Apa Serv au distrus totul în calea lor. Petroșănenii sunt nevoiți să răzbată prin noroaie, să se întoarcă cu un secol în urmă din cauza mega proiectului european salvator adus de Avram.
Pe de altă parte, pe lângă faptul că locuitorii plătesc o apă foarte scumpă, tot mulțumită proiectului lui Avram, mai plătesc și apa de ploaie. ”Observatorul Național” vă prezintă printr-o serie de reportaje tot ce înseamnă pentru locuitorii municipiului Petroșani acest mega proiect. Nimeni nu contestă faptul că era nevoie de bani europeni, că era nevoie de o investiție la Apa Serv. Oamenii contestă modul prin care se fac aceste investiții, dezastrul lăsat în urmă, scumpirea apei, indolența, și obrăznicia celor care susțin că le este bine acum.
Administratorul public Costel Avram, până mai ieri directorul Apa Serv, aflat în precampanie electorală, a avut cutezanța să meargă prin unele cartiere în care buldozerele au făcut totul praf. Nu le-a spus oamenilor că și din cauza lui sunt nevoiți să umble prin noroaie. Nu le-a spus oamenilor că proiectul lui va reface străzile așa cum au fost, pentru că proiectul European are bani prinși exact pentru aceste refaceri.

VIDEO


Oamenii nu s-au lăsat induși în eroare de trompetele care încearcă să arunce vine pe Primăria Petroșani.
 
În zilele următoare vă vom prezenta și alte lucrări magnifice executate pe bani europeni, tot în Petroșani, atât în cartiere cât și în buricul târgului. Și ca să nu fim înțeleși greșit, vom merge și în cartierele în care prima parte a proiectului european s-a încheiat.
Acolo unde s-au făcut lucrări în vremea în care candidatul de acum la postul de primar al Petroșaniului, Costel Avram, era director general la Apa Serv. Acolo unde a recepționat proiectul dar a lăsat străzile ca după bombardament. Acolo unde Uniunea Europeană n-a mai ajuns să verifice calitatea lucrărilor și a refacerilor. Acolo unde credem că Costel Avram nu se va duce să ceară voturi.