Petroșani: Utilajele firmei de deszăpezire au acționat la foc continuu!Drumul spre Dâlja Mare, blocat de zăpezi

0

Drumul spre Dâlja Mare a fost blocat de zăpezi și acolo nici nu se poate interveni cu utilajele de deszăpezire. În rest, s-a acționat la foc continuu, pe străzi dar și pe trotuare, unde au fost croite poteci printre nămeți.
 

Toate utilajele societății de profil sunt pe străzi, dar drumul spre Dâlja Mare este blocat de troiene. Și copacii doborâți sub greutatea zăpezii au creat probleme în municipiu.

“În acest moment se circulă pe toate arterele din Petroșani. Avem un drum blocat, drumul spre Dâlja Mare unde nu putem intra cu utilajele. Firma are în teren 5 utilaje cu lamă și material antiderapant, două utilaje pentru trotuare, două graifere și două autocamioane și două buldoexcavatoare. Noi am suplimentat cu un buldoexcavator și cu un camion pentru a disloca zăpada din intersecții și din zonele circulate. Intervenim și acolo unde sunt căzuți copaci. Se circulă în condiții de iarnă. O mare problemă am avut să intrăm pe străzile secundare, mașinile fiind parcate”, spune Tiberiu Iacob-Ridzi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here